🌾Glencadam 15 Years Old White Port Cask Finish Limited Edition 2006 46% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glencadam 15 Years Old White Port Cask Finish Limited Edition 2006 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den bløde, komplekse smag af Glencadam White Port Cask Finish Limited Edition. Denne whisky, der har lagret i over ti år, er færdiglagret på hvide portvinsfade for at give den et ekstra strejf af elegance og raffinement. Oplev de rige, frugtagtige undertoner og et delikat strejf af krydderi, der adskiller den fra traditionelle whiskyer. Det er en ægte connoisseurs valg, en perfekt gave til dem med en kræsen smag. Nyd Glencadams limited edition, smukt præsenteret i en gaveæske, og tag din whiskyoplevelse til nye højder. Forkæl dig selv med luksus fra tid og tradition med Glencadam.

124,29 €

124,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev fornøjelsen af udsøgt smag med Glencadam White Port Cask Finish Limited Edition. Denne skattede Scotch whisky, der er modnet i 15 år, er et vidnesbyrd om Glencadam-destilleriets historie med at producere førsteklasses spiritus. Den præsenteres i en smukt designet gaveæske og er den perfekte gave til en, du holder af, eller en sofistikeret tilføjelse til din egen samling.

Denne Limited Edition Glencadam er blevet ekspertlagret på hvide portvinsfade, hvilket tilføjer et unikt touch til din smagsoplevelse. Indflydelsen fra det hvide portvinsfad skaber en kompleks og lagdelt smag, der kombinerer Glencadams traditionelle rige, maltede karakter med delikate portvinsnoter. Det resulterer i en perfekt balance mellem sød og tør smag, med et strejf af tropisk frugt og et strejf af krydderi.

Med en volumen på 46% giver denne whisky en robust og fyldig oplevelse uden at være overvældende. Den er blød, den er varm, og den er vidunderligt aromatisk. Hver slurk er en ny opdagelse, en ny fornemmelse for din gane.

Uanset om du nyder den ren, med is eller som base i en sofistikeret cocktail, lover Glencadam White Port Cask Finish Limited Edition en dejlig drikkeoplevelse. Hver flaske er en fejring af raffineret håndværk, en rejse gennem Skotlands levende whiskyarv.

Så hvorfor vente? Beløn dine smagsløg med Glencadam White Port Cask Finish Limited Edition i dag. Det er ikke bare whisky, det er en oplevelse.
Produktinformation
Glencadam
Ny
Region
Highlands
chat Anmeldelser (0)