🌾Glencadam Small Batch AMERICAN OAK Reserve Bourbon Barrel Matured 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glencadam Small Batch AMERICAN OAK Reserve Bourbon Barrel Matured 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte bohatú, jemnú chuť Glencadam Small Batch American Oak Reserve Bourbon Zrejúci v sudoch. Táto vynikajúca whiskey starostlivo dozrieva v sudoch po bourbone z amerického duba, čo jej dodáva jedinečnú hĺbku chuti. Vychutnajte si dráždivé tóny sladkej vanilky, karamelu a jemného korenia, ktoré sa jemne vpletajú do každého dúšku. Ideálna pre znalcov whisky alebo pre každého, kto hľadá skutočne výnimočný zážitok z pitia. Dokonca sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, takže je ideálnym darčekom na špeciálnu príležitosť. Vstúpte do sveta prémiovej whiskey s Glencadam Small Batch American Oak Reserve Bourbon Zreje v sudoch. Na zdravie a chuťový zážitok, aký nemá obdoby!

38,39 €

38,39 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Glencadam Small Batch American Oak Reserve Bourbon Barrel Matured, vynikajúci zážitok z whisky, aký nemá obdobu. Tento skvost, nádherne zabalený v darčekovej škatuli, je viac než len nápoj, je to dobrodružstvo pre vaše chuťové poháriky.

Glencadam Small Batch je výnimočná whisky, ktorá dozrieva v americkom dubovom Bourbon Sudoch. Tento proces zrenia jej dodáva jedinečný, bohatý chuťový profil, ktorý ju odlišuje od ostatných. Každý dúšok tohto zlatého elixíru vás vezme na cestu - predstavte si sladké tóny vanilky a karamelu, dokonale vyvážené jemným nádychom duba.

Táto whisky je destilovaná s vášňou a precíznosťou, čo odráža stáročnú tradíciu liehovaru Glencadam. Nejde len o chuť, rovnako podmanivá je aj vôňa. Hneď ako otvoríte fľašu, privíta vás jemná zmes sladkých a korenistých vôní, ktoré pošteklia vaše zmysly.

Či už ste dlhoročným nadšencom whisky alebo nováčikom vo svete liehovín, Glencadam Small Batch je nádherným doplnkom každej zbierky. Je ideálna na vychutnávanie čistej whisky, s ľadom alebo v starostlivo pripravenom koktailu. A vďaka štýlovej darčekovej škatuľke je premysleným darčekom na akúkoľvek príležitosť.

Podmaňte si zmysly s Glencadam Small Batch American Oak Reserve Bourbon Zrejúci v sudoch. Je to viac než len whisky; je to symfónia chutí, ktorá vás nechá túžiť po ďalších. Tak prečo čakať? Objavte kúzlo whisky Glencadam ešte dnes.
Tabuľka dát
Glencadam
Nové
Región
Highlands
chat Komentáre (0)