Old Pulteney FLOTILLA 10 Years Old Single Malt VINTAGE 2010 46% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Old Pulteney FLOTILLA 10 Years Old Single Malt VINTAGE 2010 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte jemnú, bohatú chuť Old Pulteney Flotilla Single Malt. Zrejúca desať rokov, táto Scotch je skutočným pôžitkom z ročníka. Každý dúšok so silným 46 % objemom je oslavou tradície a remeselnej zručnosti. Každá fľaša sa dodáva v nádhernej darčekovej škatuli, ktorá je dokonalým prekvapením pre každého milovníka whisky. Vychutnajte si jedinečné morské tóny a jemné sladké podtóny. Doprajte si pohár Old Pulteney Flotilla Single Malta pripite si na dobré časy. Nie je to len nápoj, je to zážitok.

46,89 €

46,89 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Objavte bohaté, skvostné chute Old Pulteney Flotilla Single Malt Vintage v peknej prezentačnej škatuľke pripravenej na darček. Tento desaťročný ročník, pochádzajúci z najsevernejšie položenej pálenice na škótskej pevnine, je vzácnou pochúťkou pre každého nadšenca whisky.

Krásne komplexná a zároveň ľahko hladká single malt whisky bola vyrobená s rovnakou vášňou a dôrazom na detail, akými je známa spoločnosť Old Pulteney. Flotilla Vintage dozrieva v ručne vyberaných sudoch z amerického duba, ktoré jej dodávajú jedinečnú hĺbku chuti. Je plná tónov medového ovocia, bohatého karamelu a náznaku morskej soli a skutočne vystihuje morského ducha svojho pobrežného domova.

Tento ročník s plným charakterom a teplým, dlhotrvajúcim záverom je dôkazom zručnosti a oddanosti majstrov liehovarníkov Old Pulteney. Prináša výnimočne vyváženú chuť, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre skúsených konzumentov whisky aj pre tých, ktorí chcú objavovať svet single malts.

Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si jednoducho vychutnávate pokojný večer, Old Pulteney Flotilla Single Malt Vintage určite urobí dojem. Tak prečo si nedopriať drak alebo nedarovať túto vynikajúcu whisky niekomu výnimočnému? Vyskúšajte výnimočné remeselné spracovanie a nezabudnuteľnú chuť tohto výnimočného ročníka ešte dnes.
Tabuľka dát
Old Pulteney
Nové
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)