The Macallan 18 Years Old DOUBLE CASK 2023 43% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Macallan 18 Years Old DOUBLE CASK 2023 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite luxus dvojitého suda The Macallan, ktorý zreje nádherných 18 rokov. Tento Scotch whisky prináša symfóniu chutí od bohatého sušeného ovocia až po jemnú vanilku a vytvára harmonickú rovnováhu sladkých a korenistých tónov. Starostlivý proces dvojitého suda s použitím amerického a európskeho duba s príchuťou Sherry jej dodáva osobitý charakter. Je plnená do fliaš s dokonalým 43 % objemom, čo sľubuje vždy hladký a plný dúšok. Darček v elegantnej škatuľke je dokonalým potešením pre znalcov whisky. Zažite sofistikovanosť značky The Macallan, ktorá je synonymom dokonalej kvality.

384,19 €

384,19 € Bez DPH

Popis
Zažite vynikajúcu chuť Macallan's Double Cask, prvotriednej whisky zrejúcej dlhých osemnásť rokov. Tento prémiový nápoj je nádherne zabalený v luxusnej darčekovej škatuli, čo z neho robí dokonalý darček pre znalcov whisky.

Vychutnajte si podmanivé spojenie chutí - jemnú zmes zrelého ovocia, vanilky a karamelu, harmonicky vyváženú dubovými a sherry tónmi. Double Cask, vyrobený s výnimočnou zručnosťou, sa môže pochváliť bohatým, plným charakterom, ktorý odráža záväzok spoločnosti Macallan ku kvalite a tradícii.

Prvý dúšok vás prenesie do srdca Škótska, pričom teplá, zlatistá farba whisky odráža očarujúcu Speyside krajiny. Double Cask je svedectvom dedičstva spoločnosti Macallan a stelesňuje dokonalú harmóniu medzi prírodou a remeselnou zručnosťou.

Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo si jednoducho užívate pohodový večer, Macallan Double Cask je viac ako len whisky. Je to nezabudnuteľná cesta, zmyslový zážitok, ktorý vás podnieti a poteší. Tak prečo čakať? Doprajte si vznešenú eleganciu whisky Macallan Double Cask. Na zdravie za tie najlepšie veci v živote!
Tabuľka dát
The Macallan
Nové
Región
Highlands
chat Komentáre (0)