🌾Glencadam RESERVA ANDALUCÍA Single Malt OLOROSO SHERRY CASK FINISH 46% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glencadam RESERVA ANDALUCÍA Single Malt OLOROSO SHERRY CASK FINISH 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si bohatú, jemnú chuť Glencadam Reserva Andalucía Single Malt so zakončením v sude po sherry Oloroso. Táto exkluzívna Scotch je potešením pre zmysly svojou hlbokou jantárovou farbou, komplexnou arómou a chuťovým pôžitkom. Zrejúca v tradičných sudoch po sherry, každý dúšok odhaľuje tóny sušeného ovocia, korenia a šepotu sladkosti. Je to dokonalý darček pre znalca whisky, ktorý je krásne prezentovaný v štýlovej darčekovej škatuľke. Spoznajte eleganciu whisky Glencadam, ktorá je skutočným dôkazom najlepších škótskych liehovarníckych tradícií. Ponorte sa do tohto luxusného drama a prijmite jeho osobitý charakter.

40,69 €

40,69 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Glencadam Reserva Andalucía Single Malt s povrchovou úpravou Oloroso Sherry Cask - skutočné majstrovské dielo, ktoré nesmie chýbať vo vašej zbierke alkoholu. Toto nie je len tak hocijaká whisky, je to cesta bohatými chuťami škótskej Highlands, vytvorená s vášňou a precíznosťou.

Glencadam Reserva Andalucía Single Malt je snom milovníkov whisky. Jej jedinečná povrchová úprava v sude po sherry Oloroso dodáva whisky ďalšiu vrstvu sofistikovanosti a dodáva jej výraznú, robustnú chuť, po ktorej budete túžiť po ďalšej. Táto jednosladová whisky vyžaruje triedu a tradíciu od okamihu, keď otvoríte fľašu.

Vôňa je lákavou zmesou sladkých a korenistých tónov s nádychom bohatosti sherry. Každý dúšok tejto whisky ponúka symfóniu chutí vrátane sušeného ovocia, orechov a štipky korenia, ktoré sú dokonale vyvážené teplým alkoholom. Záver je dlhý a uspokojivý, čo odzrkadľuje komplexnosť chuti.

Táto whisky sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, vďaka čomu je ideálnym darčekom na akúkoľvek výnimočnú príležitosť. Ale prečo čakať na príležitosť? Doprajte si Glencadam Reserva Andalucía Single Malt ešte dnes a zažite kúzlo dokonale vyváženej whisky s pozoruhodnou úpravou v sude po sherry Oloroso.

Či už ste znalec whisky alebo nováčik vo svete jednosladových whisky, Glencadam Reserva Andalucía Single Malt s povrchovou úpravou Oloroso Sherry Cask Finish určite očarí vaše zmysly a zanechá vo vás trvalý dojem. Tak sa pohodlne usaďte, nalejte si pohár a vychutnajte si bohatú, nezabudnuteľnú chuť jednej z najlepších whisky.
Tabuľka dát
Glencadam
Nové
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)