Old Pulteney 10 Years Old Single Malt TRAVELLER'S EXCLUSIVE 40% Vol. 1l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Old Pulteney 10 Years Old Single Malt TRAVELLER'S EXCLUSIVE 40% Vol. 1l

1.40 kg
Objavte lákavé kúzlo Old Pulteney Single Malt, exkluzívna cestovateľská lahôdka. Táto špeciálna edícia, zrejúca desať rokov, oplývajúca jedinečným pobrežným charakterom, podmaní vaše chuťové poháriky svojou bohatou a hrejivou chuťou. Táto whisky zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke je dokonalou kombináciou tradície a autenticity. Vďaka svojej jemnej a robustnej chuti Old Pulteney určite poteší každého nadšenca whisky. Ponorte sa do drinku tejto sladovej whisky s morským nádychom a nechajte sa ňou preniesť na drsné škótske pobrežie. Nie je to len whisky, je to cesta!

44,19 €

44,19 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Old Pulteney Single Malt Exkluzívne pre cestovateľov! Tento skvost musí mať každý nadšenec whisky. Táto exkluzívna sladová whisky, ktorá sa destiluje a dozrieva v drsnom pobrežnom prostredí ďalekého severu Škótska, vyžaruje jedinečný charakter, ktorý je rovnako podmanivý ako jej pôvod.

Táto single malt whisky, plnená do fliaš so 40 % objemom a vytvorená exkluzívne pre cestovateľov, dozrievala dobrých desať rokov, aby dosiahla dokonalosť. Výsledkom je bohatá, upokojujúca zmes, ktorá v sebe nesie nádych morského vzduchu a ponúka vám chuť Škótska bez ohľadu na to, kde sa na svete nachádzate.

The Old Pulteney Single Malt Traveller's Exclusive sa dodáva vo veľkorysej litrovej fľaši, takže je ideálnym darčekom pre niekoho výnimočného alebo aj potešením pre seba. Na zvýšenie elegancie je prezentovaná v krásnej darčekovej škatuli, ktorá je pripravená zapôsobiť od okamihu odhalenia.

Nie je to však len o obale; dôležité je to, čo je vo vnútri. Old Pulteney Single Malt Traveller's Exclusive má komplexný chuťový profil. Zažijete sladkosť medu a citrusov, po ktorej nasleduje jemný záver sušeného ovocia a orechov. Každý dúšok je objaviteľskou cestou, ktorá odráža námorné dedičstvo liehoviny.

Táto exkluzívna single malt whiskey je svedectvom osvedčenej tradície výroby whiskey, ktorá je skutočným odrazom jej škótskych koreňov. Či už ste skúsený znalec whiskey, alebo zvedavý začiatočník, Old Pulteney Single Malt Traveller's Exclusive je cesta, na ktorú sa oplatí vydať. Je to viac než len nápoj; je to chuť dedičstva, ktorá je fľaškovaná pre váš pôžitok. Tak prečo čakať? Pozdvihnime pohár za tradíciu, kvalitu a ducha dobrodružstva!
Tabuľka dát
Old Pulteney
Nové
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)