The Macallan GOLD Double Cask Single Malt 40% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Macallan GOLD Double Cask Single Malt 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si luxus dvojitého sudu The Macallan GOLD Single Malt! Táto výnimočná whisky, prezentovaná v úžasnej darčekovej škatuľke, sa môže pochváliť bohatým zlatým odtieňom a opojnou vôňou. Naša single malt whisky, ktorá dozrievala v ručne vyberaných dubových sudoch po sherry, odhaľuje dokonalú harmóniu chutí, v ktorej sa spájajú tóny sladkého karamelu s nádychom štipľavých citrusov. Ideálna na darovanie alebo na to, aby ste si dopriali naozajstný pôžitok. Pozdvihnite pohár a vychutnajte si chuť čistej elegancie s The Macallan GOLD Double Cask Single Malt.

162,09 €

162,09 € Bez DPH

Popis
Doprajte si bohatú a jemnú chuť Macallan GOLD Double Cask Single Malt. Táto prémiová whisky je potešením pre zmysly vďaka teplému zlatému odtieňu a komplexnému buketu chutí. Destilovaná v škótskom Highlands, spája to najlepšie z amerických aj európskych dubových sudov, čoho výsledkom je vznešená zmes, ktorá je sladká aj korenistá, s tónmi vanilky, citrusov a dubu.

Každý dúšok Macallan GOLD Double Cask Single Malt je zážitok, ktorý si treba vychutnať. Jeho plné podnebie ponúka nádhernú zmes jabĺk, pomarančov a sušeného ovocia, ktorú uzatvára krémový karamelový záver. Či už ste skúsený znalec whisky alebo začiatočník, ktorý chce preskúmať svet jednosladových whisky, táto whisky vás určite zaujme svojou hĺbkou a charakterom.

Zážitok sa však nekončí samotnou whisky. The Macallan GOLD Double Cask Single Malt sa dodáva v nádherne spracovanej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len gesto vďaky, tento darček určite urobí trvalý dojem.

Zažite luxusnú chuť Škótska s každou kvapkou Macallan GOLD Double Cask Single Malt. Je to viac než len whisky, je to oslava tradície, remeselnej zručnosti a najlepších ingrediencií. Nečakajte a doprajte sebe alebo blízkej osobe túto znamenitú single malt whisky ešte dnes!
Tabuľka dát
The Macallan
Nové
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)