The Macallan GOLD Double Cask Single Malt 40% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Macallan GOLD Double Cask Single Malt 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Forkæl dig selv med luksus fra The Macallan GOLD Double Cask Single Malt! Denne enestående whisky, som præsenteres i en fantastisk gaveæske, har en rig gylden farve og en berusende aroma. Vores single malt er lagret på håndplukkede sherryfade og afslører en perfekt smagsharmoni, der kombinerer noter af sød toffee med et strejf af citrus. Perfekt som gave eller til at forkæle dig selv med. Løft glasset, og nyd smagen af ren elegance med The Macallan GOLD Double Cask Single Malt.

162,09 €

162,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den rige og bløde smag af Macallan GOLD Double Cask Single Malt. Denne førsteklasses whisky er en fryd for sanserne med sin varme gyldne farve og komplekse smagsbuket. Destilleret i det skotske Highlandsden samler det bedste fra både amerikanske og europæiske egetræsfade, hvilket resulterer i en sublim blanding, der er både sød og krydret med antydninger af vanilje, citrus og egetræ.

Hver eneste slurk af Macallan GOLD Double Cask Single Malt er en oplevelse, der skal nydes. Den fyldige smag byder på en skøn blanding af æble, appelsin og tørret frugt, som afrundes af en cremet toffee-finish. Uanset om du er en erfaren whiskykender eller en nybegynder, der ønsker at udforske single malts verden, vil denne whisky helt sikkert imponere med sin dybde og karakter.

Men oplevelsen slutter ikke med selve whiskyen. The Macallan GOLD Double Cask Single Malt leveres i en smukt udformet gaveæske, hvilket gør den til en perfekt gave til enhver lejlighed. Uanset om det er en fødselsdag, et jubilæum eller bare en gestus af påskønnelse, vil denne gave helt sikkert gøre et varigt indtryk.

Oplev den luksuriøse smag af Skotland med hver eneste dråbe af Macallan GOLD Double Cask Single Malt. Dette er mere end bare en whisky, det er en fejring af tradition, håndværk og de fineste ingredienser. Vent ikke, forkæl dig selv eller en, du holder af, med denne udsøgte single malt i dag!
Produktinformation
The Macallan
Ny
Region
Highlands
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)