🌾Glencadam 13 Years Old The Re-awakening Batch 3 46% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glencadam 13 Years Old The Re-awakening Batch 3 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si vznešený zážitok zo šarže The Re-awakening Batch od spoločnosti Glencadam, elegantne prezentovanej v darčekovej škatuľke. Táto podmanivá Scotch whisky, oživená po dočasnom odmlčaní, sa môže pochváliť údajom o veku, ktorý šepká príbehy o zrelosti a rafinovanosti. S výdatným 46-percentným objemom prináša intenzívny príval chuti, zatiaľ čo jej bohatý zlatistý odtieň je pastvou pre oči. Tento znamenitý nápoj je skutočnou lahôdkou pre znalcov whisky, pretože ponúka sofistikovanú zmes ovocných a kvetinových tónov. Prečo neprebudiť svoje zmysly s whisky Glencadam The Re-awakening Batch? Je to viac než len nápoj, je to cesta kultovým dedičstvom škótskej whisky.

56,59 €

56,59 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do sveta jemných destilátov s jednosladovou whisky Glencadam "The Re-awakening Scotch whisky. Tento prémiový nápoj, ktorý zrel viac ako desať rokov, je dôkazom majstrovstva škótskej destilácie. Je plnená do fliaš so silným 46 % objemovým podielom, čo sľubuje intenzívny zážitok s plným telom. Táto fľaša Glencadam, uložená v štýlovej darčekovej škatuli, je dokonalým darčekom pre znalcov alebo luxusným potešením pre vás.

Re-awakening ponúka symfóniu chutí, ktoré sa rozvíjajú s každým dúškom. Proces zrenia v starostlivo vybraných dubových sudoch dodáva whisky zložitú rovnováhu sladkých a korenistých tónov. Vo whisky objavíte jemné tóny vanilky, ktoré sa vrstvia s hrejivým korením, a dlhý, uspokojivý záver.

Táto whisky Glencadam nie je len nápoj - je to cesta. Už pri prvom naliatí si všimnete jej hlboký, zlatistý odtieň, ktorý je lákavou predohrou k bohatému chuťovému profilu. Jej aróma dráždi jemnou zmesou ovocnosti a sladu a láka vás na prvý, nádherný dúšok.

Táto fľaša Glencadam "The Re-awakening", uložená v elegantnej darčekovej škatuľke, je prejavom sofistikovanosti a chuti a je ideálnym darčekom na výnimočné príležitosti. Či už oslavujete nejaký míľnik, úspech, alebo si jednoducho chcete dopriať pokojný večer pri krbe, tento Scotch je táto whisky vaším dokonalým spoločníkom.

Zažite prebudenie svojich zmyslov s whisky Glencadam. Nie je to len whisky - je to oslava umenia destilácie, pocta škótskemu dedičstvu a predovšetkým nezabudnuteľný zmyslový zážitok. Objavte svet Glencadam ešte dnes a prebuďte v sebe znalca.
Tabuľka dát
Glencadam
Nové
Región
Highlands
chat Komentáre (0)