🌾Douglas Laing SYNDICATE 58/6 12 Years Old Small Batch Release 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing SYNDICATE 58/6 12 Years Old Small Batch Release 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte rafinovanú chuť malej šarže SYNDICATE od Douglas Laing. Táto 12-ročná škótska whisky je výsledkom starostlivého výberu, ktorého výsledkom je jedinečná zmes, ktorá určite poteší znalcov whisky. Zreje v najlepších dubových sudoch, čím sa odlišuje svojou hladkou štruktúrou a bohatou, zložitou chuťou. S náznakmi korenia, ovocia a jemným dymovým záverom je každý dúšok objavovaním komplexnosti. Tento prémiový destilát sa dodáva v elegantnej darčekovej škatuľke, ktorá z neho robí ideálny darček na akúkoľvek príležitosť. Vychutnajte si sofistikovaný charakter Douglas Laing's SYNDICATE. Odhaľte kúzlo v každej fľaši, jeden dúšok za druhým.

42,99 €

42,99 € Bez DPH

Popis
Rozpáľte svoje chuťové poháriky s luxusným Douglas Laing Syndicate Small Batch Release! Táto exkluzívna whiskey, ktorá dozrievala viac ako desať rokov, je skutočným potešením pre znalcov. Zabalená v štýlovej darčekovej škatuli je dokonalým darčekom pre nadšencov whisky alebo sofistikovaným potešením pre vás.

Toto vydanie malej série je majstrovským dielom liehovarníckeho umenia, ktoré bolo vytvorené s dôkladnou pozornosťou k detailom. Bohatý, plný charakter whiskey je výsledkom dvanásťročného procesu zrenia, ktorý jej dodáva jedinečnú hĺbku chuti.

Každý dúšok Douglas Laing's Syndicate Small Batch Release ponorí vaše chuťové bunky do symfónie chutí. Od počiatočných tónov sladkého medu a zrelého ovocného sadu až po silné tóny karamelu a korenia je každý tón dokonale vyvážený. Záver je hladký a dlhotrvajúci a zanecháva vo vás hrejivú, uspokojujúcu žiaru.

Táto whiskey nie je len o skvelej chuti. Je to aj oslava tradičného remeselného majstrovstva. Destiluje ju a plní do fliaš rodinná spoločnosť Douglas Laing s hrdým dedičstvom, ktorá stelesňuje svoj záväzok voči kvalite. Môžete si byť istí tými najlepšími ingredienciami, ktoré sú odborne namiešané tak, aby vytvorili nápoj s výnimočným charakterom.

Douglas Laing's Syndicate Small Batch Release, prezentovaný v elegantnej darčekovej škatuľke, je rovnako vizuálne pôsobivý ako lahodný. Či už hľadáte dokonalý darček k narodeninám, jedinečné prekvapenie k výročiu, alebo jednoducho chcete pozdvihnúť svoju vlastnú zbierku whisky, toto je voľba, ktorá vás určite zaujme.

Tak prečo čakať? Zažite luxus jemne vyzretej whiskey s Douglas Laing's Syndicate Small Batch Release. Vychutnajte si komplexnosť chutí a remeselnú zručnosť, ktorá je súčasťou každej fľaše. Koniec koncov, život je príliš krátky na niečo iné ako to najlepšie. Na zdravie!
Tabuľka dát
Nové
Brand
Douglas Laing & Co.
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)