Loch Lomond 10 Years Old THE OPEN 150th St. Andrews Limited Edition 40% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Loch Lomond 10 Years Old THE OPEN 150th St. Andrews Limited Edition 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si jedinečnú chuť limitovanej edície Loch Lomond The Open St. Andrews. Táto sofistikovaná škótska whisky zrejúca desať rokov prináša bohatú, plnú chuť, ktorá určite poteší znalcov. So 40 % objemu prináša teplý, hladký záver, ideálny na pomalé popíjanie počas chladného večera. Zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke je ideálnym darčekom pre milovníka whisky alebo skvelým doplnkom do vašej vlastnej zbierky. Objavte jedinečnú chuť Loch Lomond a cíťte sa súčasťou historickej tradície St Andrews.

41,89 €

41,89 € Bez DPH

Popis
Pozdravte luxusný prejav dokonalého veku s našou limitovanou edíciou Loch Lomond - THE OPEN St. Andrews. Ručne vyrobená v pokojnom škótskom Highlands, táto vynikajúca whisky robí z každého dúšku oslavu. Nie je to len nápoj, je to cesta desaťročím majstrovskej destilácie.

Táto whisky s objemovou hmotnosťou 40 % vám prináša dokonalú rovnováhu sily a jemnosti. Chuť je nádhernou harmóniou bohatých ovocných chutí a charakteristického tepla vyzretého sladu. Je to zážitok, ktorý tancuje na jazyku a zahreje dušu.

Naša limitovaná edícia St. Andrews sa dodáva v krásnom prevedení v elegantnej, štýlovej darčekovej škatuľke. Je to ideálny darček pre blízkeho človeka alebo špeciálna pochúťka pre vás. Krabička je nielen dôkazom prémiového výrobku vo vnútri, ale zároveň dodá vášmu domácemu baru elegantný vzhľad.

Či už ste teda vášnivý znalec whisky alebo príležitostný konzument, ktorý hľadá niečo výnimočné, Loch Lomond - THE OPEN St. Andrews je ideálnou voľbou. Táto limitovaná edícia tu však nebude navždy. Kúpte si fľašu ešte dnes a urobte z každej príležitosti oslavu s touto chuťou Škótska.

Nezabudnite, že skvelá whisky sa nielen vyrába, ale aj trpezlivo pripravuje. A táto edícia Loch Lomond je toho dôkazom. Vychutnajte si škótsku tradíciu v každej kvapke. Ponorte sa do znamenitej chuti, ktorá je výsledkom desaťročného úsilia. Vychutnajte si limitovanú edíciu Loch Lomond - THE OPEN St. Andrews. Je to viac než len nápoj. Je to zážitok.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Loch Lomond Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)