Loch Lomond 10 Years Old THE OPEN 150th St. Andrews Limited Edition 40% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Loch Lomond 10 Years Old THE OPEN 150th St. Andrews Limited Edition 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den unikke smag af Loch Lomond The Open St. Andrews Limited Edition. Denne sofistikerede scotch whisky, der er modnet i et årti, giver en rig, fyldig smag, der helt sikkert vil begejstre kendere. Med en volumen på 40% giver den en varm, blød finish, som er perfekt til at nippe langsomt til på en kold aften. Pakket i en stilfuld gaveæske er det den perfekte gave til en whiskyelsker eller en god tilføjelse til din egen samling. Oplev den uovertrufne smag af Loch Lomond, og føl dig som en del af den historiske St. Andrews-tradition.

41,89 €

41,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Skål for et luksuriøst udtryk for ældet perfektion med vores Loch Lomond - THE OPEN St. Andrews i begrænset oplag. Håndlavet i det fredfyldte skotske Highlandsandrews, gør denne udsøgte whisky hver slurk til en fest. Det er ikke bare en drink, det er en rejse gennem et årti med mesterlig destillering.

Med en volumen på 40% giver denne whisky dig den perfekte balance mellem styrke og blødhed. Smagen er en herlig harmoni af rige, frugtagtige aromaer og den karakteristiske varme fra lagret malt. Det er en oplevelse, der danser på ganen og varmer sjælen.

Andrews Limited Edition præsenteres smukt i en elegant, stilfuld gaveæske. Det er den perfekte gave til en, du holder af, eller en særlig forkælelse til dig selv. Æsken er ikke kun et bevis på det førsteklasses produkt, men tilføjer også et elegant touch til din hjemmebar.

Så uanset om du er en ivrig whiskykender eller en afslappet sipper, der søger noget særligt, er Loch Lomond - THE OPEN St. Andrews det perfekte valg. Denne begrænsede udgave vil dog ikke eksistere for evigt. Tag en flaske i dag, og gør enhver lejlighed til en fest med denne smag af Skotland.

Husk, at god whisky ikke bare bliver lavet, den bliver tålmodigt udformet. Og denne Loch Lomond-udgave er et bevis på det. Nyd den skotske tradition i hver eneste dråbe. Fordyb dig i den udsøgte smag af et årtis dedikation. Oplev Loch Lomond - THE OPEN St. Andrews Limited Edition. Det er mere end en drink. Det er en oplevelse.
Produktinformation
Ny
Brand
Loch Lomond Distillery
Oprindelsesland
Skotland
Region
Highlands
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)