The Macallan 12 Years Old DOUBLE CASK 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Macallan 12 Years Old DOUBLE CASK 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

93,79 €

93,79 € Bez DPH

Popis
Potešte svoje zmysly s The Macallan Double Cask, skutočným majstrovským dielom whisky. Táto výnimočná single malt Scotch dozrieva dvanásť rokov v jedinečnom procese dvojitého suda, čo prináša jedinečný chuťový zážitok.

The Macallan Double Cask, prezentovaná v nádhernej darčekovej škatuli, ponúka vynikajúcu zmes bohatých, korenistých a ovocných chuťových profilov. Zlatý destilát dozrieva v ručne vyberaných sudoch z amerického a európskeho duba ochutených sherry, čoho výsledkom je harmonické spojenie vanilky, sušeného ovocia a drevitých tónov korenia.

Na vôni je cítiť Scotch vás privíta tónmi krémového maslového jablka, karamelu a kandizovaného pomaranča. Chuť je nádherným tancom bohatého sušeného ovocia a korenia, odľahčeným nádychom citrusov. Záver je teplý a uspokojivý, zanecháva pretrvávajúcu chuť duba a zázvoru.

Každý dúšok The Macallan Double Cask je cestou do srdca najlepších škótskych tradícií whisky. Je to viac než len fľaša Scotch - je to dokonalý darček pre nadšenca whiskey vo vašom živote alebo pôžitok pre seba.

Či už ste skúsený znalec whisky, alebo nováčik vo svete single malts, oceníte vyváženú komplexnosť a hladký záver whisky The Macallan Double Cask. Je to dôkaz remeselnej výroby whiskey, dokonalé spojenie tradície a inovácie.

Zažite to najlepšie Scotch whiskey - zažite The Macallan Double Cask. Nie je to len nápoj, je to spomienka v procese tvorby, moment, ktorý si treba vychutnať. Ochutnajte tradíciu, pocíťte remeselnú zručnosť, vychutnajte si cestu.

Upozornenie: Vychutnávajte si zodpovedne a vychutnajte si každú kvapku tejto veľkolepej Scotch. The Macallan Double Cask, kde sa dedičstvo stretáva s výnimočnou chuťou.
Tabuľka dát
The Macallan
Nové
chat Komentáre (0)