🌾Douglas Laing TIMOROUS BEASTIE 10 Years Old Small Batch Release 46,8% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing TIMOROUS BEASTIE 10 Years Old Small Batch Release 46,8% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

46,39 €

46,39 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Douglas Laing Timorous Beastie Small Batch Release, whisky, ktorá prebudí vaše chuťové bunky svojou znamenitou chuťou! Tento nádherný tip sa dodáva v elegantnej darčekovej škatuľke, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre každého milovníka whisky.

Táto whisky z malej série, vyrobená s maximálnou starostlivosťou, sa vyznačuje charakteristickou kvalitou renomovanej značky Douglas Laing. Je to desaťročný poklad, ktorý dozrel do dokonalosti a odhaľuje komplexnosť chutí, ktorú možno dosiahnuť len vďaka času a odbornosti.

Nenechajte sa zmiasť názvom Timorous Beastie. Táto whisky má od plachosti ďaleko! Prináša robustnú a bohatú chuť, ktorá sa môže pochváliť odvážnou 46,8 % obj. Stačí jeden dúšok tohto očarujúceho elixíru a zažijete harmonickú zmes sladkých a korenistých tónov s nádychom medu a šepotu rašeliny.

Prezentovaný v klasickej 0,7l fľaši ponúka dostatok pôžitku pre mnoho nezabudnuteľných chvíľ. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo sa len tak uvoľňujete po dlhom dni, Timorous Beastie je vašou voľbou pre autentický zážitok z whisky.

Chcete urobiť dojem na znalca whisky? Tento skvost sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, pripravený prekvapiť a potešiť. Nie je to len fľaša whisky, je to darček nezabudnuteľných chutí a cesta bohatým dedičstvom spoločnosti Douglas Laing.

Na záver možno povedať, že Douglas Laing Timorous Beastie Small Batch Release je viac ako len whisky; je to zážitok. Nenechajte si ujsť príležitosť oddávať sa jej odvážnej, bohatej chuti a prineste si domov fľašu ešte dnes!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)