🌾Douglas Laing TIMOROUS BEASTIE 10 Years Old Small Batch Release 46,8% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing TIMOROUS BEASTIE 10 Years Old Small Batch Release 46,8% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

46,39 €

46,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Douglas Laing Timorous Beastie Small Batch Release, whiskyen, der vækker din palet med sin udsøgte smag! Denne dejlige drik leveres i en elegant gaveæske, hvilket gør den til en perfekt gave til enhver whiskyelsker.

Denne small batch release er fremstillet med den største omhu og bærer det berømte Douglas Laing-mærkes karakteristiske kvalitet. Det er en ti år gammel skat, der er modnet til perfektion og afslører en kompleksitet i smagene, som kun kan opnås gennem tid og ekspertise.

Lad dig ikke narre af navnet Timorous Beastie. Denne whisky er langt fra sky! Den leverer en robust og fyldig smag med en fed volumen på 46,8 %. En slurk af denne fortryllende eliksir, og du vil opleve en harmonisk blanding af søde og krydrede noter med et strejf af honning og en hvisken af tørv.

Den præsenteres i en klassisk 0,7-liters flaske og giver nok forkælelse til mange mindeværdige øjeblikke. Uanset om du fejrer en særlig begivenhed eller bare slapper af efter en lang dag, er Timorous Beastie dit foretrukne valg til en autentisk whiskyoplevelse.

Vil du imponere en whiskykender? Denne perle kommer i en stilfuld gaveæske, klar til at overraske og glæde. Det er ikke bare en flaske whisky; det er en gave med uforglemmelige smagsoplevelser og en rejse gennem Douglas Laings rige arv.

Konklusionen er, at Douglas Laing Timorous Beastie Small Batch Release er mere end bare en whisky; det er en oplevelse. Gå ikke glip af chancen for at forkæle dig selv med dens dristige, rige smag og få en flaske med hjem i dag!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)