🌾Arbikie HIGHLAND RYE 1794 Single Grain Scotch Whisky Batch 22 48% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Arbikie HIGHLAND RYE 1794 Single Grain Scotch Whisky Batch 22 48% Vol. 0,7l

1.40 kg

109,49 €

109,49 € Bez DPH

121,60 €-10%

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Predstavujeme Arbikie Highland Žitný jednozrnný Scotch Whisky. Táto jednozrnná škótska whisky, ktorá je vynikajúcou reprezentáciou bohatého dedičstva Škótska, je dôkazom osvedčeného remesla. Je uložená v elegantnej darčekovej škatuľke a predstavuje dokonalý darček pre nadšenca whisky vo vašom živote.

Každý dúšok Arbikie Highland Rye Single Grain Scotch Whisky ponúka chuťovú cestu. Vyrába sa z raže, jedinečnej obilniny, ktorá dodáva whisky výrazné korenie a komplexnosť. Starostlivý proces destilácie zaručuje vysokokvalitný, hladký záver, ktorý je zároveň robustný a rafinovaný.

Táto whisky nie je len nápoj, je to zážitok. Hlboký jantárový odtieň, bohatá, plná chuť a hrejivý, dlhotrvajúci záver - to všetko prispieva k nezabudnuteľnej ceste whisky. Či už ste skúsený znalec whisky alebo zvedavý nováčik, Arbikie Highland Žitná jednozrnná Scotch Whisky určite zaujme.

Darčeková škatuľka dodáva extra eleganciu. Nejde len o whisky vnútri, ale aj o prezentáciu. Elegantná, štýlová škatuľka z nej robí dokonalý darček na narodeniny, výročie alebo len tak.

Tak prečo čakať? Doprajte si znamenitú chuť Arbikie Highland Žitná jednozrnná Scotch Whisky. Pretože život je príliš krátky na niečo menej ako to najlepšie.
Tabuľka dát
Arbikie
Nové
chat Komentáre (0)