The Macallan Rare Cask Release 2023 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Highland Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Macallan Rare Cask Release 2023 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

347,39 €

347,39 € Bez DPH

Popis
Zažite luxus a exkluzivitu s Macallan Rare Cask Release. Táto očarujúca single malt Scotch whisky je elegantne zabalená v darčekovej škatuli, takže je ideálnym darčekom na výnimočné oslavy alebo len tak pre seba.

Táto vzácna sudová whisky zo svetoznámej pálenice Macallan je viac ako len nápoj - je to zážitok. Whisky sa pýši bohatou jantárovou farbou, ktorá odráža kvalitu ručne vyberaných dubových sudov použitých na zrenie. Každý dúšok je cestou, ktorá odhaľuje jemné chute pochádzajúce z jedinečnej kombinácie druhov sudov.

V nose vás privítajú jemné tóny opulentnej vanilky a hrozienok, sprevádzané prívalom čerstvých jabĺk a citrónov. Prvý dúšok predstavuje bohatú, komplexnú symfóniu chutí - čokoláda, citrusy a karamel harmonicky tancujú s náznakmi korenia. Záver je dlhý a uspokojivý, zanecháva jemnú chuť sladkého duba a hrozienok, ktorá pretrváva na jazyku.

Vydanie Macallan Rare Cask nie je len o chuti. Je o momentoch, ktoré vytvára. Či už ste milovníkom whisky, alebo nováčikom vo svete jednosladových whisky, táto luxusná Scotch whisky určite zanechá trvalý dojem. Je dôkazom remeselnej zručnosti a nadčasovej tradície liehovaru Macallan.

Toto vydanie Macallan Rare Cask je zabalené v sofistikovanej darčekovej škatuľke a je dokonalým darčekom pre náročných milovníkov whisky. Je to viac než len fľaša Scotch; je to prejav vďaky, gesto úcty a symbol budúcich dobrých časov.

Doprajte si znamenitú komplexnosť a hĺbku whisky Macallan Rare Cask Release. Nie je to len whisky - je to Macallan. Nezabudnite, že ide o limitované vydanie, preto si nenechajte ujsť príležitosť vlastniť kus histórie whisky. Vychutnajte si ju zodpovedne.
Tabuľka dát
The Macallan
Nové
chat Komentáre (0)