🌾Impavid Luxury Gin 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Impavid Luxury Gin 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Objavte znamenitý svet prémiových liehovín s Impavid Luxury Gin. Tento ručne vyrábaný gin v elegantnej darčekovej škatuľke zachytáva podstatu sofistikovanosti. Môže sa pochváliť hladkým, vyváženým chuťovým profilom, vďaka čomu je fantastickou voľbou pre milovníkov ginu aj znalcov. Či už ho budete popíjať priamo, miešať do koktailov, alebo ho darujete blízkej osobe, Impavid Luxury Gin sľubuje jedinečný zážitok. Jeho štýlové balenie mu dodáva nádych luxusu, takže je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť alebo elegantným doplnkom vášho domáceho baru. Zažite esenciu luxusu s Impavid Gin. Uvoľnite svojho ducha Impavid!

54,29 €

54,29 € Bez DPH

Popis
Doprajte si sofistikovanú chuť Impavid Luxury Gin. Tento prémiový destilát uložený v štýlovej darčekovej škatuľke je dokonalým doplnkom vašej zbierky alkoholu alebo vynikajúcim darčekom pre znalca ginu. Impavid Luxury Gin, vyrobený z tých najkvalitnejších rastlinných látok, je symfóniou chutí, ktorá podráždi vaše chuťové poháriky.

Jeho jedinečná receptúra, ktorá obsahuje 40 % objemu, zaručuje odvážnu, robustnú chuť, ktorá vás určite zaujme. Každý dúšok ponúka žiarivý výbuch bobúľ borievky, dokonale vyvážený jemnými tónmi citrusov a korenia. To vytvára hladký, komplexný chuťový profil, vďaka ktorému Impavid Luxury Gin vyčnieva z davu.

Či už ho popíjate čistý, s ľadom alebo ho miešate do svojho obľúbeného kokteilu, tento gin prináša pozoruhodný zážitok z pitia. Nádherne navrhnutá fľaša zdobená zložitými detailmi dodá každému barovému vozíku alebo skrinke s alkoholom nádych elegancie.

Impavid Luxury Gin sa dodáva v elegantnej darčekovej škatuľke, ktorá z neho robí ideálny darček na špeciálne príležitosti. Či už oslavujete narodeniny, výročie alebo len chcete potešiť milovníka ginu, tento výnimočný destilát vás určite poteší.

Ponorte sa do sveta luxusu s Impavid Gin. Nie je to len nápoj, je to zážitok. Vychutnajte si chuť dokonalosti a nechajte Impavid Luxury Gin povznášať vaše zmysly. Objednajte si svoj ešte dnes a posuňte svoj zážitok z pitia ginu na vyššiu úroveň.
Tabuľka dát
Gin David
Nové
chat Komentáre (0)