🌾Riga Black Balsam 1752 Original Recipe CHERRY 30% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Riga Black Balsam 1752 Original Recipe CHERRY 30% Vol. 0,5l

1.40 kg
Zažite chuť Lotyšska s čerešňou Riga Black Balsam! Tento jedinečný likér je dokonalou zmesou 24 prírodných ingrediencií, ktoré sú doplnené o čerešňovú príchuť a poskytujú jemné ovocné potešenie. Či už ho uprednostňujete čistý, v kokteiloch alebo ako súčasť hrejivého horúceho nápoja, tento všestranný nápoj vás určite zaujme. Vyrobený podľa pôvodnej receptúry z 18. storočia, Riga Black Balsam Cherry prináša výrazne bohatú, horkosladkú chuť, ktorá je nezabudnuteľná. Nenechajte si ujsť tento remeselný skvost - vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú!

15,59 €

15,59 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si jedinečnú chuť Riga Black Balsam Cherry, špeciálnej zmesi, ktorá dokonale spája bohatosť Riga Black Balsam a sladké ovocné tóny prírodnej čerešňovej šťavy. Tento lahodný odvar je dokonalým nápojom pre tých, ktorí hľadajú niečo výrazné a chuťovo výrazné. Vytvorený podľa originálnej receptúry zaručuje jemnú, vyváženú chuť, ktorá zanechá trvalý dojem.

S každým dúškom si pochutnáte, pretože Riga Black Balsam Cherry je vyrobená z 24 úplne prírodných ingrediencií vrátane bylín, koreňov a bobúľ. Táto zmes potom dozrieva v dubových sudoch, čo zvyšuje jej hĺbku a komplexnosť. Výsledok? Bohatý, zamatový chuťový zážitok, ktorý je sladký a zároveň mierne horký, s hrejivým čerešňovým záverom.

Nie je to len nápoj, Riga Black Balsam Cherry je všestranným doplnkom vášho baru. Môžete si ho vychutnať priamo, chladený alebo v horúcich kokteiloch, čo z neho robí skvelú voľbu na každú príležitosť. Je tiež fantastická v rôznych receptoch, od dezertov až po slané jedlá, ktorým dodáva nečakaný chuťový nádych.

Vyskúšajte zaujímavú kombináciu tradície a inovácie s Riga Black Balsam Cherry. Symfónia chutí, ktorá určite poteší vaše zmysly a budete sa k nej radi vracať. Či už ste skúsený koktailový nadšenec alebo začiatočník, Riga Black Balsam Cherry musíte vyskúšať. Tak prečo čakať? Odhaľte jedinečnú chuť kokteilu Riga Black Balsam Cherry a urobte zo svojich chvíľ naozaj nezabudnuteľné zážitky.
Tabuľka dát
Riga Balzams
Nové
chat Komentáre (0)
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: