🌾Grey Goose Vodka MAISON LABICHE Limited Edition 40% Vol. 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Grey Goose Vodka MAISON LABICHE Limited Edition 40% Vol. 1l

1.40 kg
Grey Goose Vodka MAISON LABICHE Limited Edition je vodkou, ktorá sa vyrába s použitím najjemnejšej francúzskej pšenice a čistej pramenitej vody. S jej jedinečným procesom destilácie v jednom kroku vzniká ultra-premium vodka s nezameniteľne jemnou, čistou a mäkkou chuťou. Táto limitovaná edícia od MAISON LABICHE je špeciálna nielen vynikajúcou kvalitou, ale aj jedinečným dizajnom fľaše. Je to skutočne dokonalý darček pre každého milovníka vodky. Naozaj, vychutnajte si túto vodku s priateľmi alebo ju darujte ako výnimočný darček. Neodoláte jej nezameniteľnej chuti.

54,29 €

54,29 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme limitovanú edíciu vodky Grey Goose od Maison Labiche, luxusnú zmes, ktorá sľubuje mimoriadny zážitok. Táto špeciálna edícia vodky nie je len nápojom, ale oslavou remeselnej zručnosti a kvality. Vyrobená z najlepších francúzskych ingrediencií zaručuje jedinečnú jemnosť, ktorú je ťažké prehliadnuť.

Grey Goose Vodka Maison Labiche je viac než len nápoj - je to zmyslová cesta. Bohatú, hodvábnu textúru dopĺňa čistá, svieža vôňa, ktorá dráždi vaše zmysly. Pri priamom popíjaní sa objavia jemné tóny mandlí a citrusov, ktoré zanechávajú uspokojivú dochuť, ktorá pretrváva.

Táto limitovaná edícia vodky je prezentovaná v nádherne navrhnutej fľaši od spoločnosti Maison Labiche, ktorá je známa svojou vášňou pre detail. Minimalistický dizajn spolu s ikonickým logom Grey Goose z nej robí dokonalý darček alebo zberateľský kúsok.

Či už plánujete príjemný večer, stretnutie s priateľmi alebo hľadáte dokonalý darček, táto limitovaná edícia vodky Grey Goose Maison Labiche je vašou dokonalou voľbou. Je vyjadrením najlepšieho francúzskeho remeselného spracovania, ktoré zaručuje nezabudnuteľný zážitok z vodky. Vychutnajte si ju s ľadom, v koktejli alebo čistú, aby ste ocenili jej skutočnú podstatu. Zaobstarajte si ju ešte dnes a zažite čistú eleganciu limitovanej edície vodky Grey Goose Maison Labiche.

Nezabudnite, že veľké momenty sa rodia z veľkých príležitostí. A toto je, môj priateľ, tvoja príležitosť dopriať si to najlepšie. Tak prečo čakať? Zaobstarajte si Grey Goose Vodka Maison Labiche limitovanú edíciu a nechajte sa unášať dobrými časmi.
Tabuľka dát
Grey Goose
Nové
chat Komentáre (0)