🌾R. Jelínek Slivovice Plum Brandy 45% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

R. Jelínek Slivovice Plum Brandy 45% Vol. 0,5l

1.40 kg
Objavte bohatstvo slivovice R. Jelínek! Tento lahodný destilát zachytáva esenciu zrelých sliviek, majstrovsky destilovaný, aby vám priniesol zážitok, aký nemá obdobu. Jej jemné ovocné tóny z nej robia všestranné potešenie, ideálne na popíjanie čistej pálenky alebo na miešanie do koktailov. Táto slivovica, ručne vyrobená s precíznosťou a vášňou, vyžaruje jedinečné čaro, ktoré podmaní vaše chuťové poháriky. Urobte si radosť s R. Jelínek Slivovice Plum Brandy - skutočným dôkazom umenia destilácie!

20,89 €

20,89 € Bez DPH

Popis
Zažite bohatú, jemnú chuť slivovice R. Jelínek. Tento prémiový nápoj musia ochutnať všetci milovníci brandy. Precízne vyrobený sa môže pochváliť silným 45 % objemovým alkoholom, ktorý zakaždým zaručuje odvážny a uspokojujúci dúšok.

Čím sa R. Jelínek Slivovice Plum Brandy odlišuje? Všetko je to v slivkách. Ručne zbierané na vrchole zrelosti sa tieto slivky následne dokonale vydestilujú, čím vzniká brandy, ktoré v každej kvapke zachytáva esenciu ovocia. Výsledkom je lahodný nápoj, ktorý je hrejivý a zároveň jemný.

Každý dúšok tejto slivovice vezme vaše chuťové poháriky na cestu. Počiatočná robustnosť ustupuje jemným tónom sliviek a prináša komplexný, ale vyvážený chuťový profil. Či už si ju vychutnáte čistú, s ľadom alebo v kokteile, táto brandy vás určite zaujme.

Nie je to však len o chuti. R. Jelínek Slivovica Plum Brandy sa dodáva v elegantnej 0,5l fľaši. Jej elegantný dizajn z nej robí skvelý doplnok každého domáceho baru. Je tiež ideálnym darčekom pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote.

Či už ste nadšencom brandy alebo nováčikom vo svete destilátov, R. Jelínek Slivovice Plum Brandy je vynikajúcou voľbou. Je to viac než len nápoj - je to zážitok. Tak prečo čakať? Doprajte si luxusnú chuť slivovice ešte dnes. Zaslúžite si ju!
Tabuľka dát
R. Jelínek
Nové
chat Komentáre (0)