🌾Gölles Alter Apfel im Eichenfass gelagert 40% Vol. 0,35l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gölles Alter Apfel im Eichenfass gelagert 40% Vol. 0,35l

1.40 kg
Objavte Gölles Alter Apfel, prémiovú jablkovú pálenku zrejúcu v dubových sudoch. Tento jedinečný destilát zachytáva esenciu zrelých jabĺk a ponúka hladkú a bohatú chuť s nádychom dubového dreva. Každý dúšok prináša nádhernú harmóniu ovocia a dreva, ktorá vytvára nezabudnuteľný zážitok pre chuťové bunky. Gölles Alter Apfel, ktorý je ideálny ako darček alebo pre vaše vlastné potešenie, je viac než len brandy - je to svedectvo o kráse prírodných darov. Doprajte si chuť tradície a remeselnej zručnosti s týmto výnimočným brandy.

34,69 €

34,69 € Bez DPH

Popis
Zažite bohatú, jemnú chuť vína Gölles Alter Apfel, ktoré starostlivo dozrieva v dubovom sude. Tento špičkový nápoj je dôkazom majstrovského spojenia tradície, remeselnej zručnosti a inovácií. Je skutočným potešením pre tých, ktorí oceňujú rafinovanú chuť krásne vyzretých liehovín.

Gölles Alter Apfel, vyrobený z najzrelších jabĺk, sa môže pochváliť jedinečným a komplexným chuťovým profilom. Jeho cesta sa začína v malebných rakúskych sadoch, kde sa ručne zbierajú len tie najlepšie jablká na vrchole ich zrelosti. Tieto jablká plné prirodzenej sladkosti sa potom pomocou tradičných destilačných techník premenia na aromatický destilát.

Tým sa však kúzlo nekončí. Tento starostlivo destilovaný destilát potom zreje vo vybraných dubových sudoch. Tento proces dodáva destilátu teplý, bohatý a jemný charakter, ktorý umocňuje jeho prirodzené jablkové tóny s nádychom vanilky, karamelu a jemného korenia. Je to symfónia chutí, ktoré tancujú na vašom podnebí pri každom dúšku.

Gölles Alter Apfel nie je len destilát, je to zážitok. Pozýva vás, aby ste sa na chvíľu zastavili, spomalili a vychutnali si jeho sofistikovanú chuť. Či už ste znalec liehovín, alebo nováčik, ktorý chce objavovať, Gölles Alter Apfel určite pokúsi vaše chuťové poháriky a zanechá vo vás trvalý dojem.

Vychutnajte si ho čistý, aby ste ocenili jeho plnú komplexnosť, alebo ho použite na vylepšenie svojich obľúbených koktailov. Bez ohľadu na to, ako si Gölles Alter Apfel vychutnáte, určite sa stane vaším novým obľúbeným destilátom. Objavte chuť tradície, kvality a vášne s destilátom Gölles Alter Apfel, ktorý zrel v dubových sudoch.
Tabuľka dát
Gölles
Nové
chat Komentáre (0)