🌾Berry Bros. & Rudd DOMINICAN Single Cask Rum 2013 56,6% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berry Bros. & Rudd DOMINICAN Single Cask Rum 2013 56,6% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Ponorte sa do bohatej exotickej chuti dominikánskeho single cask rumu Berry Bros. & Rudd. Tento výnimočný destilát, prezentovaný v úžasnej darčekovej škatuli, je lahôdkou pre milovníkov rumu. Destilovaný v slnkom zaliatej Dominikánskej republike sa môže pochváliť výrazným charakterom, plnou chuťou s tónmi tropického ovocia, korenia a horkej čokolády. Každý dúšok odhaľuje dlhotrvajúce teplo, vďaka čomu je ideálny na vychutnávanie pri špeciálnych príležitostiach. Toto nie je len rum, je to cesta do Karibiku v pohári. Vychutnajte si zážitok Berry Bros & Rudd - kde sa tradícia stretáva s inováciou.

82,79 €

82,79 € Bez DPH

Popis
Názov produktu: Berry Bros. & Rudd Dominican Single Cask Rum v darčekovej krabici

Na jemne vyrobenom rume je niečo výnimočné a rum Berry Bros. & Rudd Dominican Single Cask nie je výnimkou. Tento vynikajúci rum pochádzajúci zo slnečných brehov Dominikánskej republiky je skutočným potešením pre zmysly.

Každý dúšok tohto prémiového rumu zachytáva ducha Karibiku a vezme vás na cestu po jeho bujnej krajine a živej kultúre. Destiluje sa v jednoduchých sudoch, čo je starodávna metóda, ktorá zaručuje bohatú a robustnú chuť, neporovnateľnú so svojimi náprotivkami. Tento starostlivý proces dodáva rumu jedinečnú hĺbku a prináša tóny tropického ovocia, sladkého karamelu a náznaku korenia - komplexnosť, ktorá vás prinúti siahnuť po ďalšom pohári.

Rum Berry Bros. & Rudd Dominican Single Cask sa dodáva v elegantnej darčekovej škatuľke, takže je ideálnym darčekom pre milovníkov rumu alebo pre každého, kto si cení tie najlepšie veci v živote. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si jednoducho chcete dopriať, tento rum vás určite zaujme.

Tak prečo čakať? Pozdvihnite svoje chuťové poháriky a doprajte si skutočne luxusný zážitok, ktorým je rum Berry Bros & Rudd Dominican Single Cask. Nielenže si vychutnajte rum, ale vychutnajte si aj remeselnú zručnosť a tradíciu, ktorá je súčasťou každej fľaše tohto výnimočného destilátu.

Pamätajte, že skvelý rum sa nielen vyrába, ale aj vyrába. A rum Berry Bros. & Rudd Dominican Single Cask je dôkazom tohto remesla. Vyskúšajte ho ešte dnes a ochutnajte rozdiel na vlastnej koži.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)