🌾Bacoo 7 Years Old Rum 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bacoo 7 Years Old Rum 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si bohatú, jemnú chuť 7-ročného rumu Bacoo Rum vo fľaši. Tento dokonale vyzretý rum sa môže pochváliť 40 % objemu, ktorý vašim chuťovým pohárikom dodá robustnú chuť. Každý dúšok je dobrodružstvom - exotická zmes sladkých a dymových tónov s náznakmi vanilky a korenia. Rum Bacoo je ideálny na popíjanie alebo miešanie do koktailov, je to vaša vstupenka na tropickú dovolenku. Vyrába sa z najlepšej cukrovej trstiny a v každej kvapke zachytáva ducha Karibiku. Uvoľnite svojho ducha dobrodružstva s rumom Bacoo. Zažite sofistikovanosť a luxus na najvyššej úrovni.

38,39 €

38,39 € Bez DPH

Popis
Objavte jedinečnú chuť rumu Bacoo, ktorý zreje sedem rokov, aby dosiahol svoju vynikajúcu jemnosť. Tento prémiový rum s objemom 40 % sa dodáva vo fľaši s objemom 0,7 l, ktorá dokonale ukrýva jeho bohatý jantárový odtieň. Bacoo Rum je dominikánsky klenot, ktorý ponúka chuťový zážitok ako žiadny iný.

Doprajte si výrazný chuťový profil tohto rumu s tónmi karamelu a vanilky, ktoré tancujú na jazyku. Hlboké dubové tóny, ktoré sú výsledkom starostlivého zrenia, dodávajú rumu hĺbku, ktorá poteší znalcov rumu. Jeho záver je dlhý a hrejivý, zanecháva lahodnú dochuť, ktorá pretrváva a robí z každého dúšku nezabudnuteľný zážitok.

Bacoo Rum nie je len liehovina; je to príbeh, tradícia, zážitok, ktorý vás prenesie do sviežej dominikánskej krajiny. Či už ho popíjate čistý, s ľadom, alebo ho miešate do svojho obľúbeného kokteilu, Bacoo Rum prináša jedinečný chuťový zážitok.

Zažite radosť z rumu Bacoo - skutočného svedectva umenia výroby rumu. Je to dokonalé potešenie pre vás alebo premyslený darček pre milovníka rumu vo vašom živote. Vychutnajte si bohatstvo rumu Bacoo a nechajte ho, aby sa stal vrcholom vašich večerov.

Nezabudnite, že Bacoo Rum nie je len nápoj, je to cesta chuti, ktorá stojí za každý dúšok. Pridajte sa k rodine Bacoo a nanovo definujte svoj zážitok z rumu.
Tabuľka dát
Bacoo Rum
Nové
chat Komentáre (0)