🌾Berentzen Das Original Apfel 18% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berentzen Das Original Apfel 18% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite autentickú chuť Nemecka s Berentzen Das Original Apfel. Tento dokonalý jablkový likér je vyrobený z dokonalej zmesi na slnku dozretých jabĺk a jemného obilného liehu, vďaka čomu je neodolateľnou pochúťkou pre vaše chuťové poháriky. Vychutnajte si ho vychladený samostatne alebo primiešaný do vašich obľúbených koktailov pre jedinečné spestrenie. Berentzen Das Original Apfel - vaša brána k lahodnému osviežujúcemu zážitku. Doprajte si fľašu ešte dnes a nechajte svoje chuťové bunky vydať sa na úžasnú cestu.

11,59 €

11,59 € Bez DPH

Popis
Zažite autentickú chuť Nemecka s Berentzen Das Original Apfel. Tento lahodný jablkový likér je lahôdkou pre zmysly, ktorá skvele zachytáva esenciu čerstvých, chrumkavých jabĺk v lahodnom nápoji. Vďaka svojej jemnej štruktúre a vyváženej sladkosti je ideálny na popíjanie priamo alebo na pridanie pikantného príchuti do vašich obľúbených koktailov.

Berentzen Das Original Apfel je pozvánkou na ochutnávku nemeckej tradície. Jeho jedinečný chuťový profil je výsledkom starostlivého remeselného spracovania, pri ktorom sa kvalitné jablká jemne fermentujú a destilujú. Tento proces zaručuje, že každý dúšok je harmonickou zmesou ovocnosti a jemnosti.

Tento jablkový likér nie je len nápoj, ale zážitok. Či už si pripíjate na oslavu, užívate si pokojný večer, alebo len túžite po niečom jedinečnom, Berentzen Das Original Apfel vám dodá sladko upokojujúci nádych. Jeho žiarivo zelená fľaša je odrazom živej chuti, ktorá sa v ňom nachádza, a preto je aj fantastickou možnosťou na darovanie.

Takže ste pripravení vziať svoje chuťové poháriky na nemecké dobrodružstvo? Vyskúšajte Berentzen Das Original Apfel - pravé jablkové potešenie! Nezabudnite, že či už je chladný letný večer alebo útulná zimná noc, pohár tohto lahodného jablkového likéru ju dokáže urobiť o niečo sladšou.
Tabuľka dát
Berentzen
Nové
chat Komentáre (0)
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: