🌾Gaudi-Max HAPPY-MIX 16,2% Vol. 25x0,02l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gaudi-Max HAPPY-MIX 16,2% Vol. 25x0,02l

1.40 kg
Zlepšite si náladu s Gaudi-Max Happy-Mix! Tento lahodný nápoj je jedinečnou zmesou chutí, vytvorenou pre tých, ktorí ocenia kvalitný nápoj. Každý dúšok je dobrodružstvom a prináša jemnú chuť, ktorá vás určite poteší. Gaudi-Max Happy-Mix je ideálny na večierky, oslavy alebo len tak na upokojenie po dlhom dni, je to vaša vstupenka do šťastného a uvoľneného stavu mysle. Na zdravie na dobré časy a skvelé nápoje! Vychutnajte si zážitok z Gaudi-Max ešte dnes!

14,19 €

14,19 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám Gaudi-Max HAPPY-MIX, dokonalého spoločníka na večer plný zábavy! Tento rozkošný mix nie je len obyčajný nápoj, je to zážitok, ktorý má priniesť radosť vašim chuťovým pohárikom.

Gaudi-Max HAPPY-MIX, vytvorený s precíznosťou a vášňou, je jedinečnou zmesou chutí, ktorá roztancuje vaše chuťové bunky. Každý dúšok je cestou do sveta znamenitých chutí, ktoré vám zaručene zdvihnú náladu. Jemnosť nápoja a jeho bohatý chuťový profil z neho robia dokonalú voľbu pre každú príležitosť - či už ide o rodinnú oslavu, párty s priateľmi alebo pokojný večer.

Gaudi-Max HAPPY-MIX však nie je len o chuti. Je to aj o vytváraní chvíľ šťastia. Preto sa dodáva v praktických malých fľašiach, vďaka ktorým sa oň môžete ľahko podeliť s priateľmi a blízkymi. Každá fľaša je malým výbuchom radosti, ktorý čaká na objavenie.

Takže, či už ste znalec kvalitných nápojov, alebo len niekto, kto hľadá kúsok šťastia, Gaudi-Max HAPPY-MIX je nápoj pre vás. Je to viac ako len nápoj, je to oslava vo fľaši. Tak prečo čakať? Dodajte svojmu dňu trochu šťastia s Gaudi-Max HAPPY-MIX. Vychutnajte si ho zodpovedne!
Tabuľka dát
Gaudimax
Nové
chat Komentáre (0)