🌾Franzi Franzbrötchen Likör 15% Vol. 16x0,02l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Franzi Franzbrötchen Likör 15% Vol. 16x0,02l

1.40 kg
Potešte svoje chuťové poháriky s Franzi Franzbrötchen Likör! Tento skvostný likér v sebe spája jedinečné chute slávneho nemeckého pečiva Franzbrötchen do lahodného nápoja. Je to sladká pochúťka s príchuťou, ktorá odborne vyvažuje maslovú, škoricou nasýtenú chuť pečiva Franzbrötchen s 15 % objemu alkoholu. Ideálny na príjemné večery alebo ako jedinečný darček pre milovníka likérov vo vašom živote. Zažite chuť Nemecka s každým dúškom Franzi Franzbrötchen Likör!

37,29 €

37,29 € Bez DPH

Popis
Zoznámte sa s Franzi Franzbrötchen Likör, úžasnou pochúťkou pre vaše chuťové poháriky! Tento nádherný likér inšpirovaný slávnym nemeckým pečivom Franzbrötchen je vynikajúcou zmesou tých najlepších ingrediencií. Je dokonale vyvážený medzi sladkou a pikantnou chuťou s nádychom škorice a karamelu, čo z neho robí úžasnú voľbu pre tých, ktorí majú radi bohaté, požitkárske chute.

Stačí jeden dúšok Franzi Franzbrötchen Likör a okamžite sa prenesiete do pôvabných pekární v Hamburgu, kde je lahodné pečivo Franzbrötchen miestnou špecialitou. Nenechajte sa však oklamať jeho sladkou, pečivom inšpirovanou chuťou. Tento likér má 15 % objemu alkoholu a prináša hrejivý, uspokojivý záver.

Likér Franzi Franzbrötchen Likör je ideálny na popíjanie počas príjemného večera alebo na spoločné posedenie s priateľmi. Jeho miniatúrne fľaše z neho robia aj vynikajúcu voľbu pre premyslený darček alebo jedinečný doplnok do vašej zbierky likérov.

Tak prečo čakať? Doprajte si lahodný zážitok z likéru Franzi Franzbrötchen Likör. Je to viac než len likér, je to chuť nemeckej tradície priamo v pohodlí vášho domova. Na zdravie za chuťové dobrodružstvo, aké nemá obdoby!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)