🌾Gaudi-Max SAURER APFEL 16% Vol. 25x0,02l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-19%

Gaudi-Max SAURER APFEL 16% Vol. 25x0,02l

1.40 kg
Objavte osviežujúcu chuť Gaudi-Max Saurer Apfel. Tento lákavý nápoj s príchuťou jablka je úžasnou zmesou sladkého a trpkého, ktorá sľubuje chuťový zážitok, ktorému je ťažké odolať. S objemom 16 % je ideálnym nápojom pre tých, ktorí ocenia trochu nakopnutia v nápoji. Pohodlne zabalený v 25 prenosných fľašiach je ideálnym spoločníkom na večierky, pikniky alebo len tak na oddych doma. Vyskúšajte jedinečnú chuť Gaudi-Max Saurer Apfel a nechajte ho, aby sa stal vaším novým obľúbeným nápojom.

10,39 €

10,39 € Bez DPH

12,90 €-19%

Popis
Objavte pikantnú a osviežujúcu chuť Gaudi-Max Saurer Apfel. Tento lahodne osviežujúci nápoj je zmesou sladkej a kyslej jablkovej chuti, ktorá je majstrovsky vytvorená tak, aby vašim chuťovým pohárikom poskytla dráždivý zážitok. S hladkou textúrou a silným 16 % obsahom alkoholu je Saurer Apfel ideálny pre tých, ktorí si radi vychutnávajú živý ovocný nápoj s trochou štipľavosti.

Každá fľaša je starostlivo zabalená, aby sa zabezpečila čerstvosť a chuť, takže si môžete vychutnať sviežu jablkovú chuť kedykoľvek a kdekoľvek. Či už organizujete večierok, piknik, alebo len relaxujete doma, Gaudi-Max Saurer Apfel je dokonalým doplnkom na každú príležitosť.

Vychutnajte si jedinečnú chuť tohto jablkového potešenia samostatne alebo ho zmiešajte so svojimi obľúbenými nápojmi, aby ste dosiahli vzrušujúci zvrat. Predstavte si chladivú, chrumkavú chuť čerstvo odtrhnutého jablka s dráždivým nádychom trpkosti - to je chuť Gaudi-Max Saurer Apfel.

Verte nám, že vaše chuťové poháriky vám poďakujú za to, že ste im predstavili túto lahodnú pochúťku. Tak prečo čakať? Objednajte si Gaudi-Max Saurer Apfel teraz a nechajte sa unášať chuťovým dobrodružstvom!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: