🌾Berliner Luft EISBONBON Der Frische Pfefferminzlikör 18% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berliner Luft EISBONBON Der Frische Pfefferminzlikör 18% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vyskúšajte osviežujúcu chuť Berliner Luft EISBONBON, lahodného Pfefferminzlikör, ktorý vaše zmysly vezme na cestu do srdca Nemecka. Tento mätový likér, vyrobený so starostlivosťou, stelesňuje ducha Berlína: energický, chladný a vždy nečakaný. Berliner Luft EISBONBON je ideálny na popíjanie počas príjemného večera alebo na pridanie štipky sviežosti do vášho obľúbeného kokteilu a nesmie chýbať v žiadnej likérke. Verte nám, stačí jeden dúšok a v okamihu si poviete "Prost!"!

16,89 €

16,89 € Bez DPH

Popis
Zažite chladivú, sviežu chuť Berliner Luft EISBONBON Der Frische Pfefferminzlikör! Tento osviežujúci mätový likér prináša do vašich chuťových buniek príval mätovej sviežosti. Pri jeho popíjaní takmer cítite na tvári chladný berlínsky vánok!

Tento likér nie je len nápoj, je to zážitok. Je to ako párty vo vašich ústach, kde každý dúšok je oslavou. Jemná, mätová chuť vám zatancuje na jazyku a zanechá sviežu dochuť, ktorá pretrváva. Je to taká jedinečná chuť, že budete túžiť po ďalších.

Či už organizujete večierok, alebo si užívate pokojný večer doma, Berliner Luft EISBONBON Der Frische Pfefferminzlikör je dokonalým spoločníkom. Vychutnajte si ho vychladený, s ľadom alebo ho použite na dochutenie svojich obľúbených koktailov mätou.

Tento likér nie je len o chuti - je o vytváraní spomienok. Každá fľaša je svedectvom pulzujúcej kultúry a temperamentného nočného života Berlína. Tak prečo čakať? Prineste si domov kúzlo Berlína s likérom Berliner Luft EISBONBON Der Frische Pfefferminzlikör.

Nezabudnite, že život je príliš krátky na obyčajné nápoje. Dodajte teda svojmu životu nádych sviežosti s Berliner Luft EISBONBON Der Frische Pfefferminzlikör. Vyskúšajte ho raz a budete závislí na celý život. Na zdravie sviežim začiatkom a nezabudnuteľným chvíľam!

Upozornenie: Vychutnávajte si ho, prosím, zodpovedne a nezabudnite, že tento likér nie je určený na predaj osobám mladším, ako je zákonný vek na konzumáciu alkoholu.
Tabuľka dát
Berliner Luft
Nové
chat Komentáre (0)