🌾Berentzen Waldmeister 15% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berentzen Waldmeister 15% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si osviežujúcu chuť Berentzen Waldmeister, likéru nemeckej výroby, ktorý poteší vaše chuťové poháriky. Vďaka svojej žiarivo zelenej farbe a jedinečnej chuti dreviny je univerzálnym doplnkom každého kokteilu alebo si ho môžete vychutnať samostatne. Ľahký, 15 %-ný objem alkoholu zakaždým zaručí hladký dúšok. Perfektne sa hodí na večierky alebo na relaxačný večer doma. Vyskúšajte vysokokvalitný destilát, ktorým je spoločnosť Berentzen známa. Urobte si nezabudnuteľné večery s Berentzen Waldmeister. Objavte chuť Nemecka priamo vo svojom pohári!

11,59 €

11,59 € Bez DPH

Popis
Doprajte si jedinečné chute Berentzen Waldmeister, ktoré sú majstrovskou kombináciou prírodných ingrediencií a špičkového remeselného spracovania. Tento lahodný nemecký destilát nie je typickým nápojom; je to zážitok, ktorý čaká na vychutnanie.

Berentzen Waldmeister je nádherne spracovaný s hladkou, krémovou textúrou, ktorá kĺže po podnebí a prináša so sebou symfóniu chutí. Jeho výrazná chuť pochádza z dreviny, rastliny, ktorá je v Nemecku známa svojou sladkou zemitou arómou. Tento nálev vytvára podmanivú chuť, ktorá je osviežujúca a povzbudzujúca.

Tento žiarivo zelený likér púta pozornosť svojou jasnou farbou a výraznou chuťou. Je ideálny na miešanie do koktailov, ako nápoj po večeri alebo aj samostatne na ľade, pretože ponúka všestrannosť, ktorú je ťažké prekonať. Vďaka nižšiemu obsahu alkoholu je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí dávajú prednosť ľahšiemu, jemnejšiemu alkoholu.

Každý dúšok Berentzen Waldmeister je cestou do bujných nemeckých lesov a prináša zmyslový zážitok, ktorý vás prinúti túžiť po ďalšom. Či už ste nadšenec likérov alebo zvedavý nováčik, Berentzen Waldmeister je povinná pochúťka, ktorá určite poteší vaše chuťové poháriky.

Vychutnajte si prvotriednu kvalitu a jedinečnú chuť likéru Berentzen Waldmeister. Je to viac než len nápoj, je to oslava chuti a tradície. Tak prečo čakať? Vydajte sa na chuťové dobrodružstvo s nápojom Berentzen Waldmeister ešte dnes!
Tabuľka dát
Berentzen
Nové
chat Komentáre (0)