🌾Berliner Luft Der Frische Pfefferminzlikör 18% Vol. 0,02l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berliner Luft Der Frische Pfefferminzlikör 18% Vol. 0,02l

1.40 kg
Vyskúšajte sviežu, osviežujúcu chuť Berliner Luft Der Frische Pfefferminzlikör, lahodného mätového likéru priamo z Berlína! Tento temperamentný nápoj je ideálny pre tých, ktorí ocenia zmes chladivej mäty a jemného likéru. Vychutnajte si jeho jedinečnú chuť po večeri alebo ho použite na namiešanie vzrušujúcich koktailov. Berliner Luft Der Frische Pfefferminzlikör je viac ako len likér, je to zážitok z nemeckého remesla v jeho najlepšej podobe. Vyskúšajte ho teraz a nechajte svoje chuťové poháriky vydať sa na vzrušujúcu cestu.

27,69 €

27,69 € Bez DPH

Popis
Vyskúšajte osviežujúcu chuť likéru Berliner Luft Fresh Peppermint. Tento likér, ktorý je nádherným spojením tradičného nemeckého remesla a súčasného berlínskeho ducha, zachytáva podstatu pulzujúceho nočného života mesta vo fľaši.

Naplnený sviežou, osviežujúcou chuťou mäty piepornej ponúka Berliner Luft chladivý pocit, ktorý zanecháva brnivú sviežosť. Nie je to len likér, je to zážitok, ktorý vás s každým dúškom prenesie do srdca Berlína.

Tento mätový likér sa môže pochváliť hladkou textúrou, vďaka ktorej je ideálnym spoločníkom vašich koktailov alebo samostatným nápojom. Vychutnajte si ho vychladený pre optimálny mätový zážitok alebo ho použite ako mixér, aby ste svojim obľúbeným nápojom dodali mätový nádych.

Ideálny pre tých, ktorí radi objavujú jedinečné chute, je likér Berliner Luft Fresh Peppermint Liqueur nevyhnutným doplnkom vašej zbierky nápojov. Jeho povzbudzujúca chuť je dôkazom živého ducha Berlína, vďaka čomu je každý dúšok nezabudnuteľným zážitkom.

Vyskúšajte Berliner Luft ešte dnes a doprajte si osviežujúcu cestu chuti a tradície. Pripíjame na ducha Berlína - Proste!

Nezabudnite, že Berliner Luft je viac ako len nápoj. Je to životný štýl, zážitok, závan čerstvého berlínskeho vzduchu vo vašom pohári. Tak čo, ste pripravení na dúšok Berlína?
Tabuľka dát
Berliner Luft
Nové
chat Komentáre (0)