🌾Berliner Luft BANGARANG mit Energy Flavor 18% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berliner Luft BANGARANG mit Energy Flavor 18% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite šmrnc Berliner Luft Bangarang s príchuťou Energy! Tento jedinečný nápoj má elektrizujúci 18 % objem, ktorý zaručene naštartuje vaše chuťové poháriky. Každá 700ml fľaša je plná živej, energetickej príchute, ktorá vám poskytne nával energie, aký nemá obdobu. Berliner Luft Bangarang je ideálny na búrlivé večery vonku alebo na príjemné posedenia v noci, aby ste si užili divokú jazdu plnú chuťových zážitkov. Pridajte sa k párty a vychutnajte si vzrušujúcu chuť Berliner Luft Bangarang ešte dnes. Nezabudnite, že je to viac ako len nápoj, je to chuťová explózia!

13,69 €

13,69 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám Berliner Luft BANGARANG s príchuťou Energy - ideálneho partnera na živú noc vonku alebo pohodový večer doma. Tento temperamentný nápoj je nádherným spojením povzbudzujúcej energetickej príchute a ikonického berlínskeho alkoholu Berliner Luft. Jeho živá chuť zaručene prebudí vaše zmysly a naštartuje vášho ducha.

S lákavým obsahom alkoholu 18 % je Berliner Luft BANGARANG odvážny a zároveň jemný. Jeho jedinečná zmes ponúka osviežujúci náboj, ktorý zaručene oživí každú párty alebo slávnostné stretnutie. Nenechajte sa však oklamať! Napriek svojej robustnej chuti sa tento nápoj hladko rozlieva a zanecháva pretrvávajúcu chuť energetickej arómy, ktorá vás prinúti siahnuť po ďalšom pohári.

Berliner Luft BANGARANG nie je len nápoj, je to voľba životného štýlu. Je pre odvážne duše, ktoré sa neboja vyskúšať niečo nové, pre tých, ktorí veria, že život je príliš krátky na nevýrazné nápoje. Či už ste skúsený pijan alebo zvedavý nováčik, Berliner Luft BANGARANG vás očarí svojou výraznou chuťou.

Tak prečo čakať? Prebuďte svoje chuťové poháriky a vneste do svojho života kvapku berlínskeho ducha s Berliner Luft BANGARANG. Sľubujeme, že to bude zážitok, ktorý sa oplatí vychutnať. Koniec koncov, život je večierok a Berliner Luft BANGARANG je vaše dokonalé plus. Neprežívajte len tento okamih, urobte ho nezabudnuteľným s Berliner Luft BANGARANG.

Nezabudnite, pite zodpovedne a vychutnajte si zážitok z Berliner Luft.
Tabuľka dát
Berliner Luft
Nové
chat Komentáre (0)