🌾Berentzen Saurer Apfel 16% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berentzen Saurer Apfel 16% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si pikantné potešenie z Berentzen Saurer Apfel! Tento nemecký jablkový likér ponúka osviežujúci príval kyslej jablkovej chuti, ktorý určite podráždi vaše chuťové poháriky. Tento likér je ideálny do koktailov alebo na samostatné popíjanie a nesmie chýbať v žiadnom domácom bare. Vďaka nízkemu obsahu alkoholu je ľahkým a príjemným nápojom na každú príležitosť. Tak prečo čakať? Potešte svoje chuťové bunky osviežujúcou chuťou likéru Berentzen Saurer Apfel ešte dnes!

11,59 €

11,59 € Bez DPH

Popis
Objavte sladkú a pikantnú chuť nemeckej dokonalosti s Berentzen Saurer Apfel. Tento lahodný jablkový likér vás každým dúškom prenesie priamo do srdca najlepších nemeckých liehovarov. Berentzen Saurer Apfel, vyrobený z jedinečnej zmesi na slnku dozretých jabĺk a čistého obilného liehu, ponúka osviežujúcu sviežu a prekvapivo jemnú chuť.

Tento lahodný nápoj nie je len likérom, ale aj oslavou dobrých chvíľ a skvelej spoločnosti. Či už ide o večierok s priateľmi, pokojný večer doma alebo špeciálnu príležitosť, Berentzen Saurer Apfel je dokonalým spoločníkom. Je tiež všestranný - vychutnajte si ho čistý, s ľadom alebo ako miešaný nápoj vo vašom obľúbenom kokteile. Možnosti sú neobmedzené, ale chuť je neustále úžasná.

Vďaka jedinečnému chuťovému profilu a žiarivo zelenej farbe sa Berentzen Saurer Apfel stane hitom na každom stretnutí. Nie je to však len o vzhľade - tento likér v sebe ukrýva chuťový punc, po ktorom budete chcieť viac. Sladkú jablkovú chuť vyvažuje štipľavý kyslý tón, čím vzniká dokonalá harmónia, ktorá roztancuje vaše chuťové bunky.

Vyrába ho Berentzen, renomovaná nemecká značka s viac ako 250-ročnými skúsenosťami v oblasti destilácie, takže viete, že s každou fľašou dostanete kvalitu. Ich záväzok používať len tie najlepšie ingrediencie a osvedčené destilačné techniky zaručuje, že váš zážitok z Berentzen Saurer Apfel nebude ničím výnimočným.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do nádherného sveta Berentzen Saurer Apfel ešte dnes - vaše chuťové poháriky vám poďakujú!
Tabuľka dát
Berentzen
Nové
chat Komentáre (0)