🌾Berentzen Smoothie Fruity Love 15% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berentzen Smoothie Fruity Love 15% Vol. 0,5l

1.40 kg

11,59 €

11,59 € Bez DPH

Popis
Doprajte si sladké a pikantné potešenie z ovocného smoothie Berentzen Fruity Love. Tento lahodne pripravený nápoj je dokonalou zmesou zrelých ovocných chutí, ktoré sú s láskou skombinované tak, aby vytvorili nápoj podobný smoothie s jedinečným nádychom. Každý dúšok vás vezme na cestu sviežim sadom šťavnatého ovocia s pridanou dávkou 15 % objemu alkoholu.

Berentzen Smoothie Fruity Love je viac ako len nápoj, je to zážitok. Je ideálny na stretnutia s priateľmi plné zábavy, alebo keď si jednoducho chcete oddýchnuť po dlhom dni. Jeho všestrannosť vám umožní vychutnať si ho samostatne alebo ako chuťový základ pre koktaily.

V spoločnosti Berentzen veríme, že používame len tie najlepšie ingrediencie. Ovocie sa ručne zbiera na vrchole svojej zrelosti, čo zaručuje, že každá fľaša nášho Smoothie Fruity Love je plná čerstvosti. Sme hrdí na to, že ponúkame produkt, ktorý je nielen príjemný, ale aj vysoko kvalitný.

Toto nie je obyčajný ovocný nápoj. Berentzen Smoothie Fruity Love je nádherným spojením ovocných chutí v spojení s jemným punčom, vďaka čomu si tento nápoj zamiluje každý. Od momentu, keď otvoríte uzáver, vás privíta lákavá vôňa, ktorá je predohrou k bohatej ovocnej chuti, ktorá na vás čaká.

Tak prečo čakať? Kúpte si fľašu Berentzen Smoothie Fruity Love ešte dnes a nechajte svoje chuťové poháriky, aby sa zamilovali do tohto ovocného zážitku. Je to viac než len nápoj, je to oslava ovocia v jeho najpríjemnejšej podobe. Zažite dokonalú kombináciu sladkého, pikantného a jemného v každom dúšku. Verte nám, vaše chuťové bunky sa vám poďakujú!
Tabuľka dát
Berentzen
Nové
chat Komentáre (0)