🌾Elephant Gin Miniature Sample Set 45,7% Vol. 3x0,05l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elephant Gin Miniature Sample Set 45,7% Vol. 3x0,05l

1.40 kg
Ochutnajte divokú prírodu s našou súpravou miniatúrnych vzoriek slonieho ginu! Táto súprava ponúka nezabudnuteľnú cestu do srdca Afriky a s každým dúškom zachytáva ducha kontinentu. Každý gin, ručne vyrobený z jedinečných afrických botanických látok a čerstvých jabĺk, prináša výraznú, plnú chuť. Ideálny pre milovníkov ginu alebo tých, ktorí chcú spoznať niečo nové. Tak prečo čakať? Doprajte si znamenité chute ginu Elephant ešte dnes. Poznámka: Vychutnávajte si ho zodpovedne.

25,89 €

25,89 € Bez DPH

Popis
Objavte radosť z ochutnávania s našou sadou miniatúrnych vzoriek ginu Elephant. Táto jedinečná súprava ginu, ručne vyrábaná a destilovaná v malých sériách, je ideálnym darčekom pre náročného milovníka ginu vo vašom živote alebo dokonca potešením pre vás samých.

Každá súprava obsahuje tri krásne zabalené miniatúrne vzorky nášho prémiového ginu Elephant Gin. Každý gin v sade má osobitný chuťový profil. Prvý je jemne korenistý s nádychom sladkých jabĺk. Druhý je plný exotických afrických botanických látok, ktoré prenesú vaše zmysly na safari. Posledná, naša špeciálna rezerva, je bohatá a komplexná s nádychom dubovej zrelosti.

Tieto džiny, ktoré sú určené na vychutnávanie, ponúkajú hladký a osviežujúco svieži záver, takže sú ideálne na popíjanie alebo miešanie do obľúbeného kokteilu. A to najlepšie? Každý nákup našej sady vzoriek ginu Elephant prispieva na ochranu slonov.

Tak prečo čakať? Začnite svoje chuťové dobrodružstvo ešte dnes s našou súpravou miniatúrnych vzoriek Elephant Gin. Vychutnajte si rozmanitú, prémiovú chuť ginu s vedomím, že zároveň prispievate k ochrane svetovej populácie slonov.

Nezabudnite, že dobré veci prichádzajú v malých baleniach. A naša súprava miniatúrnych vzoriek ginu Elephant nie je výnimkou. Na zdravie výnimočnej chuti a na zdravie záchrany slonov!
Tabuľka dát
Elephant Gin
Nové
chat Komentáre (0)