🌾Cognac Leyrat VS Fine Single Estate Cognac GB 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cognac Leyrat VS Fine Single Estate Cognac GB 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Preskúmajte svet luxusných nápojov s Cognacom Leyrat VS Fine Single Estate. Tento jedinečný cognac je vyrobený na jedinom vinárskom state, čo z neho robí skutočne výnimočný a autentický výrobok. Jeho bohatá a komplexná chuť je výsledkom starostlivého výberu hrozna a dlhodobej fermentácie. Cognac Leyrat VS Fine Single Estate je balený v elegantnej darčekovej škatuli, čo ho robí ideálnym darčekom pre milovníkov kvalitných alkoholických nápojov. Nechajte sa okúzliť jeho jedinečnou arómou a skvelou chuťou. Užite si ho sám alebo ho venujte niekomu, koho si ceníte.

37,19 €

37,19 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Objavte vznešenú chuť koňaku Leyrat VS Fine Single Estate Cognac, dokonalú harmóniu chuti a elegancie. Uložený v úžasnej darčekovej škatuli je dokonalým darčekom pre každého znalca. Tento skvost pochádza z panstva Leyrat vo Francúzsku, ktoré je známe svojou nekompromisnou oddanosťou dokonalosti.

Vďaka zmesi eaux-de-vie z oblasti Fins Bois nesie tento koňak jedinečný, osobitý charakter. So 40 % objemu alkoholu je to čistý, robustný destilát určený na vychutnávanie. Každý dúšok odhaľuje hĺbku a komplexnosť jeho chuťového profilu. Je to symfónia ovocných tónov, kvetinových náznakov a jemného dotyku duba, ktoré spolu harmonizujú a vytvárajú nezabudnuteľný degustačný zážitok.

Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si doprajete pokojný večer, koňak Leyrat VS sa ukáže ako dokonalý spoločník. Najlepšie si ho vychutnáte čistý alebo s ľadom, aby ste ocenili jeho znamenitú chuť. Táto fľaša nie je len nápojom, ale cestou do srdca francúzskej tradície, umenia a sofistikovanosti.

Darujte ju blízkej osobe a sledujte, ako sa jej tvár rozžiari nadšením, alebo si ju nechajte pre seba ako cennú súčasť svojej zbierky. Výrazná darčeková škatuľka jej dodáva nádych elegancie a robí z nej skutočne výnimočnú lahôdku.

Cognac Leyrat VS Fine Single Estate Cognac - prípitok na kvalitu, tradíciu a radosť z pekného života. Zažite to kúzlo na vlastnej koži ešte dnes.
Tabuľka dát
Cognac Leyrat
Nové
chat Komentáre (0)