Salzl Zweigelt Selection Neusiedlersee DAC 2021 13,5% Vol. 0,75l | Červené víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Salzl Zweigelt Selection Neusiedlersee DAC 2021 13,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Doprajte si bohatú, plnú chuť vína Salzl Zweigelt Selection Neusiedlersee DAC. Toto výnimočné červené víno pochádzajúce zo známej rakúskej oblasti Neusiedlersee vás očarí šťavnatými čerešňovými tónmi, jemnými korenistými podtónmi a zamatovou textúrou. Je ideálnym partnerom na príjemnú večeru alebo oslavu s priateľmi. Nechytajte nás však len za slovo - vyskúšajte zvodné čaro vína Salzl Zweigelt Selection na vlastnej koži. Vychutnajte si chuť kvality a tradície v každom dúšku. Urobte si nezabudnuteľné chvíle s týmto elegantným, sofistikovaným červeným vínom. Pite zodpovedne.

10,19 €

10,19 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám Salzl Zweigelt Selection Neusiedlersee DAC, nádherné víno s jedinečnou osobnosťou, ktorú je ťažké ignorovať. Tento výnimočný výber skutočne poteší vaše chuťové bunky svojimi živými chuťami a dobre vyváženým telom.

Toto veľkolepé víno vyrobené z hrozna Zweigelt, ktoré pochádza z Rakúska, je dôkazom bohatstva a rozmanitosti regiónu Neusiedlersee. Každý dúšok tohto vína je nádherná cesta plná ovocných tónov čerešní a ostružín a náznaku korenia.

Salzl Zweigelt Selection Neusiedlersee DAC má krásnu rubínovú farbu, ktorá vás okamžite zaujme. Jeho vôňa je zmesou čerstvého ovocia a zemitých tónov, ktoré naplnia vaše zmysly radosťou a očakávaním.

V chuti je toto víno dokonale vyvážené z hľadiska kyselín a trieslovín a poskytuje zamatovú textúru, ktorá pretrváva v ústach. Jeho stredne plné telo je ideálne na akúkoľvek príležitosť, či už organizujete večeru, alebo si len sami užívate pokojný večer.

Kombinujte ho so svojimi obľúbenými pokrmami, od výdatného mäsa až po jemné morské plody, a nechajte jeho chuť zvýrazniť vaše jedlo. Toto nie je len fľaša vína, je to zážitok, oslava bohatej vinárskej tradície regiónu Neusiedlersee.

Tak prečo čakať? Doplňte svoju zbierku o víno Salzl Zweigelt Selection Neusiedlersee DAC ešte dnes a nechajte sa ním uniesť na nezabudnuteľné chuťové dobrodružstvo. Pretože život je príliš krátky na obyčajné víno.
Tabuľka dát
Salzl
Nové
chat Komentáre (0)