Tenuta Luce Della Vite IGT 2019 14,5% Vol. 0,75l | Červené víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tenuta Luce Della Vite IGT 2019 14,5% Vol. 0,75l

1.00 kg

98,09 €

98,09 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Zažite dúšok luxusu s vínom Tenuta Luce Della Vite IGT. Toto výnimočné víno je skutočným dôkazom umenia talianskeho vinárstva. Zrodilo sa zo sviežich toskánskych viníc a je ideálne pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote.

Každá fľaša vína Tenuta Luce Della Vite IGT je oslavou tradície a inovácie. Vyrába sa prevažne z hrozna Sangiovese, ale obsahuje aj štipku Merlotu, ktorý dodáva jeho chuťovému profilu komplexnosť a hĺbku. Výsledkom je víno, ktoré je plné, ale jemne vyvážené, s bohatou, zamatovou textúrou, ktorá je skutočne nezabudnuteľná.

Toto víno nádhernej rubínovočervenej farby láka vaše zmysly od okamihu, keď ho nalejete do pohára. Ponúka nádherný buket červeného ovocia, korenia a jemných tónov vanilky, ktorý vedie k robustnej a zároveň rafinovanej chuti. S každým dúškom objavíte tóny zrelých čerešní, sliviek a nádych čokolády, ktoré sú zavŕšené príjemne dlhým záverom.

Čo však skutočne odlišuje Tenuta Luce Della Vite IGT, je jeho všestrannosť. Či už ho budete kombinovať s výdatnými cestovinami, šťavnatým steakom, alebo si ho jednoducho vychutnáte samostatne, toto víno určite umocní váš kulinársky zážitok.

Tak prečo čakať? Doprajte si fľašu Tenuta Luce Della Vite IGT ešte dnes. Nie je to len víno, je to cesta do srdca Toskánska. Na zdravie!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)