Salzl Cabernet Sauvignon Reserve 2019 14% Vol. 0,75l | Červené víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Salzl Cabernet Sauvignon Reserve 2019 14% Vol. 0,75l

1.00 kg

24,69 €

24,69 € Bez DPH

Popis
Potešte svoje zmysly luxusným vínom Salzl Cabernet Sauvignon Reserve. Táto jedinečná fľaša červeného vína je vynikajúcim predstaviteľom toho, aký by mal byť prémiový Cabernet Sauvignon. Je vyrobené z toho najlepšieho ručne zbieraného hrozna, ktoré dozrelo v dokonalých klimatických podmienkach v renomovaných rakúskych vinohradoch.

Každý dúšok vína Salzl Cabernet Sauvignon Reserve ponúka hlboký a bohatý chuťový profil. Jeho výraznú chuť červeného ovocia s nádychom čiernych ríbezlí a čerešní dopĺňajú jemné tóny čokolády a dubového dreva. Záver? Hladký, dlhotrvajúci a úplne uspokojivý.

Toto víno sa môže pochváliť žiarivou rubínovo červenou farbou, ktorá dodá vášmu jedálenskému stolu nádych elegancie. Jeho robustné telo a vysoký obsah trieslovín z neho robia dokonalý doplnok k výdatným mäsovým pokrmom alebo k aromatickej syrovej mise. Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo si jednoducho oddýchnete po dlhom dni, toto víno premení každú chvíľu na nezabudnuteľný zážitok.

Salzl Cabernet Sauvignon Reserve nie je len fľaša vína, je to cesta chuti. Svedectvo o odborných znalostiach a odhodlaní, ktoré sú súčasťou tvorby vína tohto kalibru. Tak prečo čakať? Doprajte si tento luxusný Cabernet Sauvignon a pozdvihnite svoj zážitok z pitia vína na vyššiu úroveň. Toto nie je len víno, je to oslava tých najlepších vecí v živote. Vychutnajte si ho zodpovedne.
Tabuľka dát
Salzl
Nové
chat Komentáre (0)