Salzl Sacris Zweigelt Reserve Neusiedlersee DAC 2019 14% Vol. 0,75l | Červené víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Salzl Sacris Zweigelt Reserve Neusiedlersee DAC 2019 14% Vol. 0,75l

1.40 kg
Objavte jemnosť rakúskeho vína so Salzl Sacris Zweigelt Reserve Neusiedlersee DAC. Toto vynikajúce červené víno pochádza z oblasti Neusiedlersee DAC, ktorá je známa svojou jedinečnou pôdou a mikroklímou. S vôňou červených bobúľ a korenistými tónmi, tento Zweigelt Reserve je výborným partnerom k mäsitým jedlám alebo syrom. Zrelý, plný a šťavnatý s dlhým dozvukom, je to víno, ktoré si zamilujete pri prvom ochutnaní. Skúste tento skvost rakúskeho vinárstva a nechajte sa prekvapiť jeho výrazným charakterom a hĺbkou chuti.

32,49 €

32,49 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Objavte znamenitú chuť Salzl Sacris Zweigelt Reserve Neusiedlersee DAC, prémiového vína, ktoré vypovedá o vašich vycibrených chuťových pohárikoch. Toto sýte, rubínovo červené víno vyrobené v úrodných viniciach Neusiedlersee je dôkazom umenia výroby vína.

Každá fľaša vína Salzl Sacris Zweigelt Reserve Neusiedlersee DAC je pokladom chutí, ktorý čaká na otvorenie. Toto luxusné víno sa vyrába z hrozna Zweigelt, známeho svojou jedinečnou chuťou a bohatou farbou. Po dúšku tohto vína sa odhalí lákavá zmes zrelých čerešní, korenistých tónov a náznaku horkej čokolády. Nie je to len pohár vína, je to zážitok, ktorý pretrváva ešte dlho po poslednej kvapke.

Salzl Sacris Zweigelt Reserve Neusiedlersee DAC vyniká výnimočnou vyváženosťou kyselín a trieslovín, vďaka čomu je ideálnym spoločníkom k vašim obľúbeným jedlám. Či už plánujete romantickú večeru alebo príjemný večer s knihou, toto víno vám určite navodí tú správnu náladu.

Víno si najlepšie vychutnáte, ak ho podávate pri izbovej teplote, čo umožní vyniknúť jeho plnému chuťovému profilu. Či už ste znalec vína alebo príležitostný milovník vína, toto víno vás určite zaujme svojou hĺbkou a komplexnosťou.

Tak prečo čakať? Vychutnajte si Salzl Sacris Zweigelt Reserve Neusiedlersee DAC ešte dnes - víno, ktoré je viac ako len nápoj, je to oslava najkrajších okamihov života. Nezabudnite, že veľké príbehy sa začínajú fľašou dobrého vína!
Tabuľka dát
Salzl
Nové
chat Komentáre (0)