IRO Special Blend 2022 13,5% Vol. 0,75l | Červené víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

IRO Special Blend 2022 13,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Zahrajte sa s chuťou a vôňou IRO Special Blend. Toto výnimočné víno, zmes špeciálnych odrôd, vás očarí svojím bohatým a komplexným profilom. Od prvého dúška cítite jemnú chuť červených plodov, jemne doplnenú nádychom vanilky a hrozna. IRO Special Blend je skvelým partnerom pre pohodové večery, romantické večere alebo oslavy s priateľmi. Toto víno pridáva eleganciu akejkoľvek príležitosti. Nechajte sa unášať jeho jedinečným charakterom a užívajte si každý dúšok. Víno s vôňou potešenia a chutí, ktorá sa vám zaručene zapáči. Ochutnajte IRO Special Blend a prežite nezabudnuteľné chvíle plné radosti a pohody.

11,69 €

11,69 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Predstavujeme vám IRO Special Blend, dokonalého spoločníka na každú príležitosť. Túto lahodnú zmes musia mať milovníci vína aj príležitostní konzumenti. IRO Special Blend je dobre vyvážené, vysoko kvalitné víno, ktoré sľubuje vynikajúci chuťový zážitok.

Toto víno, odborne vyrobené z jedinečného výberu hrozna, dosahuje dokonalú rovnováhu medzi bohatou chuťou a jemnou vôňou. Keď si nalejete pohár, všimnete si jeho žiarivú farbu a príťažlivú arómu. Napite sa z neho a zamilujete si jeho hladkú štruktúru a očarujúce podnebie. Toto víno má mierny obsah alkoholu, takže je ideálne k ľahkým aj ťažkým jedlám.

IRO Special Blend nie je len víno, je to oslava vo fľaši. Či už organizujete večeru, hľadáte dokonalý darček alebo si jednoducho chcete oddýchnuť po dlhom dni, toto víno je ideálnou voľbou. Je univerzálne, dobre sa kombinuje s rôznymi pokrmami, od šťavnatých steakov až po aromatické syry.

Tak prečo čakať? Spoznajte čaro vína IRO Special Blend ešte dnes. Je to viac než len víno, je to životný štýl. Každý dúšok je dôkazom lásky a vášne vinára pri vytváraní nezabudnuteľného chuťového zážitku.

Doprajte si IRO Special Blend a pozdvihnite svoj zážitok z pitia vína. Nie je to len fľaša vína, je to cesta chutí, ktoré čakajú na objavenie. Vychutnajte si okamih s vínom IRO Special Blend a nechajte sa ním preniesť do sveta chutí a elegancie.

Nezabudnite, že dobré vína, ako je IRO Special Blend, nie sú len o pití, ale aj o zážitkoch. Podeľte sa oň s priateľmi, skombinujte ho s obľúbeným jedlom alebo si ho nechajte len pre seba na pokojný večer doma.

Vo svete plnom vín nechajte vo svojej zbierke vyniknúť IRO Special Blend. Objednajte si fľašu ešte dnes a objavte výnimočnú chuť tejto odborne vytvorenej zmesi. Nebudete ľutovať!
Tabuľka dát
Markus IRO
Nové
chat Komentáre (0)