🌾Glen Scotia DOUBLE CASK Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glen Scotia DOUBLE CASK Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú, robustnú chuť Glen Scotia Double Cask Single Malt Scotch Whisky. Tento vynikajúci destilát, ktorý zreje v najlepších dubových sudoch, sa môže pochváliť nádhernou rovnováhou korenistého tepla a sladkých karamelových tónov. Charakteristický dymový záver je poctou jej kampbeltownským koreňom a pri každom dúšku vás prenesie na drsné pobrežie Škótska. Táto whisky je uložená v štýlovej darčekovej škatuľke a je ideálnym darčekom pre znalcov whisky alebo dekadentným potešením pre vás. Objavte jedinečné čaro whisky Glen Scotia, v ktorej sa bez problémov snúbi tradícia s inováciou.

40,69 €

40,69 € Bez DPH

Popis
Zažite bohatú, sofistikovanú chuť Glen Scotia Double Cask Single Malt Scotch Whisky. Tento výnimočný destilát je svedectvom stáročnej tradície výroby whisky v Škótsku a ponúka znalcom jedinečnú zmes chutí a vôní.

Glen Scotia Double Cask dozrieva v sudoch po bourbone s prvým plnením a potom sa dokončuje v sudoch po sherry Pedro Ximénez. Tento proces dvojitého dozrievania sudov dodáva whisky dráždivú zmes sladkých a korenistých tónov. V chuti očakávajte živé prívaly sušeného ovocia, vanilky a opečeného dubového dreva, ktoré dopĺňa dlhotrvajúci korenistý záver.

Každý dúšok tejto whisky je cestou do srdca Campbeltownu, jednej z najstarších a najuznávanejších škótskych oblastí výroby whisky. Robustný, dobre zakomponovaný charakter whisky odráža charakteristické prímorské podnebie tohto regiónu a dáva vám ochutnať jeho bohaté dedičstvo.

Glen Scotia Double Cask, uložená v peknej darčekovej škatuli, je ideálnym darčekom pre milovníkov whisky. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si len chcete vychutnať skutočne pozoruhodnú Scotch, táto whisky na vás určite urobí dojem.

Nalejte si teda whisky Glen Scotia Double Cask Single Malt Scotch Whisky, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si tento zážitok. Je to viac ako len nápoj - je to cesta bohatým, komplexným svetom Scotch whisky. Objavte rozdiel Glen Scotia ešte dnes.

Nezabudnite, že to nie je len whisky. Je to Glen Scotia, vyrobená so starostlivosťou, vášňou a hlbokou úctou k tradícii. Vychutnajte si ju zodpovedne.
Tabuľka dát
Glen Scotia
Nové
Región
Campbeltown
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)