🌾Arehucas 12 Años Añejo Selección Familiar 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Arehucas 12 Años Añejo Selección Familiar 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Objavte bohatú, jemnú chuť Arehucas Añejo Selección Familiar. Táto klasická liehovina uložená v elegantnej darčekovej škatuľke je povinnou výbavou každého znalca rumu. Je starostlivo vyrobený a dokonale vyzretý a môže sa pochváliť výrazným chuťovým profilom, ktorý premení vaše koktaily alebo si ho jednoducho vychutnáte čistý. Každý dúšok s objemom 40 % ponúka odvážny, ale vyvážený zážitok. Arehucas Añejo Selección Familiar je viac ako len nápoj, je to dobrodružstvo vo fľaši. Tak prečo čakať? Začnite svoju cestu so spoločnosťou Arehucas ešte dnes.

41,29 €

41,29 € Bez DPH

Popis
Objavte bohatú, jemnú chuť Arehucas Añejo Selección Familiar. Tento prémiový rum, ktorý s láskou zreje 12 rokov, je skutočným pokladom z Kanárskych ostrovov Islands. S robustným 40 % objemom alkoholu ponúka plnú chuť, ktorá určite zapôsobí aj na tých najnáročnejších znalcov rumu.

Každý dúšok Arehucas Añejo Selección Familiar rozvinie zložitú tapisériu chutí. Začína sladkým karamelovým tónom, ktorý pomaly prechádza do komplexnej palety opečených orechov, sušeného ovocia a náznaku korenia. Záver je dlhý a uspokojivý, na jazyku zanecháva teplý, zamatový pocit. Je to symfónia chutí, ktorú je najlepšie vychutnávať pomaly a vychutnávať si každý tón.

Arehucas Añejo Selección Familiar však nie je len o chuti. Je to aj o tradícii. Tento rum sa vyrába v jednej z najstarších a najprestížnejších liehovarov v Španielsku a nesie v sebe dedičstvo stáročných rumových techník. Každá fľaša je svedectvom remeselnej zručnosti, oddanosti a vášne, ktoré sa podieľajú na výrobe každej kvapky tohto výnimočného destilátu.

Rum Arehucas Añejo Selección Familiar je uložený v elegantnej darčekovej škatuľke a predstavuje dokonalý darček. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak, tento prémiový rum vás určite poteší. Nie je to len nápoj, ale zážitok - taký, ktorý vás pozýva na chvíľu si oddýchnuť, pohodlne sa usadiť a skutočne si vychutnať tento okamih.

Tak prečo čakať? Doprajte si luxusnú chuť Arehucas Añejo Selección Familiar ešte dnes. Je to viac ako len rum - je to cesta bohatou tapisériou španielskej rumárskej tradície, jeden dúšok za druhým.
Tabuľka dát
Arehucas
Nové
chat Komentáre (0)
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: