🌾Monymusk Plantation CLASSIC GOLD Rum 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Monymusk Plantation CLASSIC GOLD Rum 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte zlatý pôžitok z rumu Monymusk Plantation Classic Gold. Tento výnimočný rum, vyrobený v srdci Jamajky, je povinnou výbavou pre znalcov. Jeho elegantný chuťový profil sa môže pochváliť jemnou sladkosťou, ktorá je dokonale vyvážená tónmi korenia a dubového dreva. Či už si ho vychutnáte čistý, s ľadom alebo v kokteile, s každým dúškom vás prenesie do tropického raja. Spoznajte bohaté dedičstvo plantáže Monymusk s týmto klasickým zlatým rumom. Vaše chuťové poháriky si zaslúžia túto karibskú lahôdku!

25,89 €

25,89 € Bez DPH

Popis
Objavte pôžitkársku chuť rumu Monymusk Plantation Classic Gold. Toto karibské potešenie musí mať každý znalec rumu alebo milovník koktailov. Rum Monymusk Plantation Classic Gold, ktorý sa odborne vyrába na úrodných pláňach Jamajky, je svedectvom bohatej histórie a živej kultúry ostrova.

Tento zlatý elixír sa destiluje s nesmiernou starostlivosťou a precíznosťou, vďaka čomu je každý dúšok božským zážitkom. S výdatným štyridsaťpercentným obsahom alkoholu je navrhnutý tak, aby zahrial dušu a rozohrial zmysly. Vychutnajte si ho čistý, aby ste si vychutnali jeho zložitý chuťový profil, alebo ho pridajte do svojho obľúbeného koktailu, ktorý vás povzbudí.

Rum Monymusk Plantation Classic Gold sa vyznačuje hladkou, bohatou chuťou a žiarivým zlatistým odtieňom. Vyžaruje vôňu tropického ovocia, korenia a dubového dreva s jemným nádychom vanilky a karamelu. V chuti je zmesou sladkej a korenistej chuti s dlhým, uspokojivým záverom.

Tento rum nie je len destilát, je to cesta. Každý dúšok vás prenesie na slnkom zaliate pláže Jamajky a umožní vám zažiť bezkonkurenčnú atmosféru a chuť do života tohto ostrova. Je ideálny pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote, alebo pre každého, kto chce preskúmať svet vysokokvalitných rumov.

Či už ste skúsený milovník rumu alebo zvedavý začiatočník, rum Monymusk Plantation Classic Gold je poklad, ktorý sa oplatí objaviť. Je to oslava bohatého dedičstva Karibiku, klasika, ktorá odolá skúške času. Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta prémiového rumu a spoznajte čaro rumu Monymusk Plantation Classic Gold ešte dnes!

Nezabudnite, že rum Monymusk si vždy vychutnávajte zodpovedne. Na dobrú zábavu a skvelý rum!
Tabuľka dát
Monymusk
Nové
chat Komentáre (0)