🌾Clément Rhum Vieux Agricole 10 Ans 42% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Clément Rhum Vieux Agricole 10 Ans 42% Vol. 0,7l

1.40 kg

74,79 €

74,79 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Doprajte si bohatú, jemnú chuť Clément Rhum Vieux Agricole - prémiového vyzretého rumu, ktorý je skutočným potešením pre zmysly. Tento rum, vyrobený na prekrásnom ostrove Martinik, je presiaknutý tradíciou a vyžaruje eleganciu, ktorá môže pochádzať len z desaťročí vášne a skúseností.

Každý dúšok Clément Rhum Vieux Agricole vás prenesie do slnkom zaliateho Karibiku s jeho robustným, komplexným buketom teplého korenia, karamelu a tropického ovocia. Vďaka desaťročnému zreniu v dubových sudoch sa chuťový profil rumu bohato zvýrazňuje a dodáva mu osobitý charakter, ktorý ho odlišuje od ostatných.

To, čo robí tento rum skutočne výnimočným, je jeho označenie "Agricole". To znamená, že sa vyrába z čerstvo vylisovanej šťavy z cukrovej trstiny, nie z melasy, ako je to typické pre väčšinu rumov. Tento jedinečný proces prináša čistejšiu a rafinovanejšiu chuť, ktorá určite poteší aj tie najnáročnejšie chuťové bunky.

Či už ste milovníkom rumu, alebo len začínate objavovať tento nádherný destilát, Clément Rhum Vieux Agricole musíte vyskúšať. Je ideálny na popíjanie čistého rumu, s ľadom alebo ako hlavná zložka vášho obľúbeného kokteilu.

Zažite autentickú chuť Karibiku s Clément Rhum Vieux Agricole. Je to viac ako len nápoj, je to cesta do tropického raja. Tak prečo čakať? Nechajte sa unášať ostrovnými vibráciami s týmto výnimočným rumom. Na zdravie a dobré časy pred vami!
Tabuľka dát
Clément
Nové
chat Komentáre (0)