🌾Takamaka ZEPIS KREOL Rum Limited Edition 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläser | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Takamaka ZEPIS KREOL Rum Limited Edition 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläser

1.40 kg

41,79 €

41,79 € Bez DPH

Popis
Objavte exotický pôvab rumu Takamaka ZEPIS KREOL Limited Edition! Tento senzačný destilát je milostným listom zo Seychel a v každom dúšku ponúka chuť tropického raja. Je dokonalým spojením tradície a remesla, vyrába sa z najčistejšej cukrovej trstiny a dozrieva v dubových sudoch, aby sa dosiahla bohatá, zaokrúhlená chuť.

Vstúpte do sveta kultúry Kreol s rumom, ktorý stelesňuje živého ducha a bohaté dedičstvo Seychel. Táto limitovaná edícia rumu je explóziou tropických chutí, ktorá sa vyznačuje lákavou zmesou sladkých a korenistých tónov. Jeho hladká textúra je podmanivá, vďaka čomu je dokonalým nápojom pre znalcov rumu alebo skvelým miešadlom pre milovníkov koktailov.

Jedinečný charakter rumu Takamaka ZEPIS KREOL z limitovanej edície umocňuje jeho nádherné balenie. Dodáva sa v elegantnej darčekovej škatuľke s dvoma vhodnými pohármi, vďaka čomu je ideálnym darčekom na špeciálne príležitosti alebo luxusným potešením pre seba.

Zažite radosť z objavovania s týmto rumom, ktorý vás vezme na cestu do srdca Seychel. Nechajte sa jeho výrazným chuťovým profilom preniesť na slnečné pláže a svieže zelené kopce.

Vychutnajte si jedinečnú chuť rumu Takamaka ZEPIS KREOL Limited Edition - skutočného svedectva krásy a živelnosti kultúry Kreol. Vychutnajte si cestu, jeden dúšok za druhým.
Tabuľka dát
Takamaka
Nové
chat Komentáre (0)