🌾Don Agustín Tequila Blanco 100% Agave 38% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Don Agustín Tequila Blanco 100% Agave 38% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg

30,29 €

30,29 € Bez DPH

Popis

Vstúpte do sveta prémiových destilátov s Don Agustín Tequila Blanco



Spoznajte bohaté dedičstvo Mexika s Don Agustín Tequila Blanco 100% Agave 38% obj. 0,7l v Geschenkboxe. Táto prémiová tequila, vyrobená do dokonalosti, ponúka hladkú a autentickú chuť, ktorá vás určite zaujme. Jej jedinečná predajná ponuka spočíva v obsahu 100 % modrej agáve, ktorá jej dodáva charakteristický chuťový profil, ktorý ju odlišuje od ostatných.



Vlastnosti produktu




  • 100% obsah modrej agáve

  • 38 % objemu alkoholu (ABV)

  • 0.množstvo 7 l

  • Atraktívne balenie Geschenkbox



100% obsah modrej agáve



Na rozdiel od miešaných tequíl sa Don Agustín Tequila Blanco môže pochváliť 100% obsahom modrej agáve. To zaručuje čistú, nefalšovanú chuť, ktorú ocenia znalci tequily. Modrá agáve dodáva sladšiu a bohatšiu chuť, čím umocňuje váš zážitok z tequily.



38 % objemu alkoholu (ABV)



Obsah alkoholu 38 % predstavuje dokonalú rovnováhu medzi silou a jemnosťou. Tequila vďaka nemu poskytuje hrejivý, uspokojivý záver bez toho, aby zahltila chuťové bunky. Vďaka tomu je Don Agustín Tequila Blanco ideálnou voľbou na popíjanie aj miešanie.



0.množstvo 7 l



S veľkorysým množstvom 0,7 l je táto tequila ideálna na zdieľanie. Či už usporadúvate večierok, alebo si užívate pokojný večer s milovanou osobou, Don Agustín Tequila Blanco vám zaručí, že budete mať dostatok.



Atraktívne balenie Geschenkbox



Don Agustín Tequila Blanco sa dodáva v štýlovom balení Geschenkbox, ktoré z nej robí ideálny darček na akúkoľvek príležitosť. Balenie nielen chráni fľašu, ale zároveň dodáva vašej prezentácii nádych elegancie.



Ako si vychutnať Don Agustín Tequila Blanco



Ak si chcete vychutnať plnú chuť Don Agustín Tequila Blanco, najlepšie je podávať ju vychladenú. Nalejte si panáka do pohára s tequilou, chvíľu si vychutnávajte jej vôňu a potom si vychutnajte jej chuť. Vždy pamätajte na zodpovedné pitie a vychutnávajte si túto prémiovú tequilu s mierou.



Vyniknite s Don Agustín Tequila Blanco



Pokiaľ ide o prémiové tequily, Don Agustín Tequila Blanco vyniká svojím 100 % obsahom modrej agáve. Zatiaľ čo iné značky môžu ponúkať tequily s nižším obsahom agáve v podobnej cenovej kategórii, záväzok spoločnosti Don Agustín týkajúci sa kvality a autenticity je bezkonkurenčný. Zažite rozdiel s Don Agustín Tequila Blanco - kde je každý dúšok oslavou mexického dedičstva.



Vďaka robustnému chuťovému profilu, vyváženej sile, veľkorysému množstvu a elegantnému baleniu ponúka Don Agustín Tequila Blanco bezkonkurenčný pomer ceny a kvality. Tak prečo sa uspokojiť s nižšou cenou? Pozdvihnite svoj alkohol s Don Agustín Tequila Blanco 100% Agave 38% obj. 0,7l v Geschenkboxe.



Kľúčové slová SEO: Don Agustín Tequila Blanco, prémiová tequila, 100% tequila z modrej agáve, mexické dedičstvo, zážitok z tequily, znalci tequily, perfektný darček, pite zodpovedne, hodnota za peniaze.

Tabuľka dát
Don Agustin
Nové
chat Komentáre (0)