🌾Amuerte COCA GIN - White Edition 43% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Amuerte COCA GIN - White Edition 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Spoznajte exotickú chuť ginu Amuerte Coca - White Edition. Tento gin je skutočne luxusný a môže sa pochváliť jedinečnou zmesou rastlinných látok vrátane vzácnych peruánskych listov koky. Vaše chuťové bunky poteší jeho hladká, prémiová kvalita a výrazný chuťový profil, ktorý ho odlišuje od ostatných ginov. Nie je to len gin, je to cesta do sveta sofistikovanej a odvážnej chuti. Vyskúšajte ho vo svojom obľúbenom koktailu alebo priamo, aby ste skutočne ocenili jeho bohatosť. Ponorte sa do zážitku z ginu Amuerte ešte dnes. Je to splnený sen milovníkov ginu!

67,39 €

67,39 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám Amuerte Coca Gin - White Edition, exotický a jedinečný gin, ktorý prenesie vaše chuťové poháriky do nových výšin. Tento výnimočný destilát spája tie najlepšie ingrediencie s nádychom luxusu a prináša jedinečný zážitok z ginu, ktorý si nemôžete nechať ujsť.

Gin Amuerte Coca Gin, vytvorený z vynikajúceho výberu rastlinných látok vrátane vzácnych a slávnych peruánskych listov koky, prináša do hry s ginom nový zvrat. Jeho jemný chuťový profil je pretkaný nádychom listov koky, citrusov a kardamónu, čo poskytuje výraznú a dráždivú chuť, ktorá je plná a bohatá, ale zároveň dokonale vyvážená.

Ale nie je to len chuť, čo odlišuje Amuerte Coca Gin - White Edition. Je to aj vizuálna lahôdka. Umiestnený v úžasnej, ručne zdobenej bielej fľaši zdobenej detailmi z 24-karátového zlata je nevyhnutným doplnkom zbierky každého milovníka ginu. Nádherná, zložito navrhnutá fľaša vyžaruje sofistikovanosť a eleganciu, takže je dokonalým stredobodom vášho domáceho baru alebo premysleným darčekom na špeciálnu príležitosť.

Či už ste znalec ginu, ktorý hľadá nového favorita, alebo koktailový nadšenec, ktorý chce vyskúšať niečo iné, Amuerte Coca Gin - White Edition vás určite zaujme. Vychutnajte si ho čistý, aby ste ocenili jeho jedinečnú chuť, alebo ho primiešajte do svojich obľúbených ginových koktailov, aby ste dosiahli jedinečný zvrat.

Pripravte sa na nezabudnuteľnú cestu s ginom Amuerte Coca Gin - White Edition. Je to viac než len gin - je to zmyslový zážitok, ktorý vás určite nechá túžiť po ďalšom dúšku. Tak prečo si tento skutočne výnimočný gin nedopriať sebe alebo niekomu blízkemu ešte dnes?
Tabuľka dát
Amuerte
Nové
chat Komentáre (0)