🌾Dos Maderas 5+3 Years Old Double Aged Rum 37,5% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dos Maderas 5+3 Years Old Double Aged Rum 37,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si vynikajúcu chuť dvojročného rumu Dos Maderas! Tento luxusný rum je snom každého znalca. Vďaka starostlivému zreniu v sudoch z amerického duba aj v sudoch, v ktorých sa predtým nachádzalo sherry Pedro Ximénez, ponúka výraznú, bohatú chuť. Každý dúšok tohto vyzretého rumu vás prenesie do sveta hlbokých, komplexných chutí. Vychutnajte si jemný nádych tropického ovocia vyvážený sladkými tónmi karamelu, medu a vanilky. Je to dokonalý nápoj na intímne, nezabudnuteľné chvíle. Vyberte si rum Dos Maderas Double Aged na požitkársky, relaxačný večer. Nezabudnite, že skvelé príbehy sa začínajú skvelým rumom!

33,39 €

33,39 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám rum Dos Maderas Double Aged, jedinečnú zmes chuti a tradície, ktorá určite očarí vaše zmysly. Tento vynikajúci rum je výsledkom jedinečného procesu dvojitého zrenia, ktorý mu dodáva bohatú, komplexnú chuť, aká nemá obdobu.

Od okamihu, keď otvoríte fľašu, vás privíta očarujúca vôňa, ktorá hovorí o jeho vynikajúcej kvalite. S každým dúškom zažijete nádherné spojenie sladkých a korenistých podtónov, ktoré sú dokonale vyvážené a dráždia vaše chuťové poháriky.

Toto nie je obyčajný rum. Rum Dos Maderas Double Aged je výsledkom starostlivého procesu zrenia, najprv päť rokov v amerických dubových sudoch v Karibiku a potom ďalšie tri roky v španielskych sudoch po sherry. Toto spojenie karibských a andalúzskych techník mu dodáva výraznú, zrelú chuť, ktorá ho odlišuje od ostatných rumov.

Či už ste znalec rumu alebo začiatočník, rum Dos Maderas Double Aged vás určite zaujme. Vychutnajte si ho čistý, s ľadom alebo ho použite na vylepšenie svojich obľúbených koktailov. Tento všestranný rum je dokonalým doplnkom každej skrinky s alkoholom a je tiež premysleným darčekom na akúkoľvek špeciálnu príležitosť.

Zažite čaro dvojitého zrenia s rumom Dos Maderas Double Aged Rum. Fľaša tohto výnimočného rumu je viac ako len nápoj; je to pozvánka na cestu za chuťou od slnkom zaliatych pláží Karibiku až po pulzujúce srdce Andalúzie. Nechytajte nás len za slovo - ochutnajte ho sami a zistite, prečo je Dos Maderas Double Aged Rum obľúbený medzi milovníkmi rumu na celom svete.
Tabuľka dát
Dos Maderas
Nové
chat Komentáre (0)