🌾Cenote Tequila Añejo 100% Agave Azul 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cenote Tequila Añejo 100% Agave Azul 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si jemnú, bohatú chuť Cenote Tequily Añejo. Tento prémiový destilát je vyrobený zo 100 % modrej agáve a ponúka výraznú a autentickú chuť, ktorú ocenia znalci tequily. Každý dúšok, ktorý je dokonale vyzretý, odhaľuje vrstvy hlbokej agávovej chuti s prímesou vanilky a karamelu. Cenote Tequila Añejo, ktorá je ideálna na popíjanie čistej alebo na miešanie do obľúbeného kokteilu, je viac ako len nápoj, je to zážitok. Dôkazom kvality tejto tequily je, že nielen poteší vaše chuťové bunky, ale aj očarí vaše zmysly. Doprajte si chuť tradície s Cenote Tequila Añejo.

55,49 €

55,49 € Bez DPH

Popis
Zažite bohatú, výraznú chuť Cenote Tequily Añejo. Táto prémiová tequila, starostlivo vyrobená zo 100 % modrej agáve, vezme vaše chuťové bunky na cestu. Prvý dúšok odhalí dokonalú rovnováhu sladkosti a korenia, po ktorej nasleduje hladký, zamatový záver, ktorý vás nechá túžiť po ďalšom.

Cenote Tequila Añejo dozrieva v sudoch z amerického duba a vyžaruje lákavú arómu karamelu, vanilky a opečeného dubu. Každý dúšok je dôkazom jej remeselného dedičstva s hlbokými, bohatými tónmi zrelého ovocia a orechovými podtónmi. Je stelesnením sofistikovanosti, ideálna pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote.

Cenote Tequila Añejo nie je len nápoj, je to zážitok. Vychutnajte si ju pomaly, podeľte sa o ňu s priateľmi alebo ju použite na vylepšenie svojich obľúbených koktailov. Vďaka svojej všestrannosti je nevyhnutným doplnkom zbierky každého znalca tequily.

Cenote Tequila Añejo je vyrobená zo srdca rastliny modrej agáve a je taká autentická, ako sa len dá. Jej intenzívny chuťový profil a hladký záver ju odlišujú od ostatných. Či už ste milovníkom tequily, alebo príležitostným konzumentom, ktorý chce pozdvihnúť úroveň svojej alkoholovej hry, Cenote Tequila Añejo je ideálnou voľbou. Vychutnajte si tú najčistejšiu chuť tequily priamo zo srdca Mexika a nechajte Cenote Tequila Añejo, aby vás preniesla do sveta jedinečných chutí a nezabudnuteľných zážitkov.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)